Mit største crush, er forelsket!

Go to have it

Go to have it

Jeg eeeeelsker kjoler, og især de enkle, sorte og mere hverdags kjoler, som kan bruges både til fint, og skole brug. Jeg har valgt en rigtig fin Cardigan fra Gottohaveit og den er virkelig fin med mønstret derpå, er faktisk helt vild med det, og har overvejet flere gange at købe noget ligende, og det passer jo næsten til alt man bruger, eller måske ikke alt, men næsten.
Jeg går faktisk ikke i kjoler, men de 3 sorte kjoler i ser på collagen er lige mig, og som jeg skrev er hverdags tøj lige mig, det er det jeg føler mig allermest bedst i. Der er intet værre end at gå ud for en dør, i tøj som ikke sidder ordenligt, og noget man overhovedet ikke føler sig tilpas i.

Gottohaveit.dk er en hjemmeside hvor du/I kan købe designer tøj, siden er ikke helt billig og tøjet koster dyrere end meget andet. Men der er selvfølgelig også tasker, tøj og andet derinde til en helt okay pris som ikke er for dyrt, overhovedet. Der er alt fra Hay punge, til sko og andet derinde. Det er en rigtig god og super fin hjemmeside, og har faktisk aldrig lagt mærke til den før, men de har godt nok rigtig meget fint, og pænt tøj derinde. Jeg ønsker mig allerede en del, så der skal vidst spares lidt op, før jeg kan købe det, haha!

billede_1

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit største crush, er forelsket!