LIVING ROOM DETAILS

Julegaver #1

IMG_6125ytIMG_6127ggIMG_6477tfIMG_6478trrtrtttDer er vidst på tide jeg får vist lidt af mine julegaver. Det er os kun en lille månedes tid efter. Bedre sent end aldrig, ikke? Jeg har fået rigtig mange gode og lækre julegaver. I en af pakkerne lagde denne søde Kay Bojesens abe, som jeg har haft et stort stort crush på lige så længe jeg husker tilbage. Men man skal starte et sted, og nu er jeg ved at spare op til turtelduerne – de er virkelig kære, og vil passe så godt ind i mit hjem. Men Hr. Abe pynter virkelig herhjemme, lige nu hænger han lidt i mit trådhus, men bliver tit rykket rundt på. Vil i se flere af mine julegaver? Hvilke figur har i? 

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVING ROOM DETAILS