Go to have it

LIVING ROOM DETAILS

IMG_6387jjIMG_6388iå7IMG_6391jjIMG_6420jIMG_6425r

Håber ikke i er sprunget fra, selvom jeg har været dårlig til at opdatere jer. Vil dog prøve at blive bedre til at opdatere bloggen noget mere. Det har været en lidt lang dag, med fri kl. 15:10, men dog har vi fri i alle matematik timerne hele ugen, så på torsdag har jeg en hel fridag, der bare skal bruges på afslapning og hygge herhjemme! Jeg synes mit hjem er yderst kedeligt og derfor har jeg været ude og få lidt nyt dertil – et lækkert rundt bord fra Jysk er nu blevet sat op herhjemme, og det passer super godt ind, nu skal jeg bare have udskiftet mit bord, til et hvidt og kommoden skal fornyes en smule. Jeg er rigtig glad for min mor nærmest tvang mig til at købe det, selvom jeg ikke var glad for at skulle af med 750.-  Det er mange penge i mine øjne, men nu er jeg super glad for købet, og det er virkelig skønt med et større bord end de små kurve borde jeg havde før, de var så upraktiske og irriterende. Opgradering skal der til engang imellem. Nu kan jeg slet ikke undvære det, så endnu en gang havde min mor ret, haha! Hvad synes i om det?

6

 • Stella

  Vil du ikke please stoppe med at bruge “auto” funktion på dit kamera. Se hvor lyse og overeksponeret billederne er. Lær de manuelle indstillinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det er noget jeg selv installere den til, fordi jeg godt kan lide billederne bliver lyse og fine! :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Og har læst lidt af de manuelle instillinger, har bare ikke rigtig kunne finde ud af dem, det vel en ærlig sag ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes dine billeder er fine 😉 Elsker det lille bord, det er SÅ sødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint! Rigtig flotte billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  I love your table and candles!! I’m so into white and light food paneling. A++
  xx, Pia

  http://gymbagsandjetlags.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go to have it