MODERNE BRILLER HOS DIN LOKALE OPTIKER

Mit største crush, er forelsket!

IMG_6371jjjIMG_6342gfIMG_6356kkIMG_6373rMå nok indrømme at jeg i Januar måned har fået brugt mit shopping gen utrolig meget, og der er kun kommet ret dyre ting i kurven, dog er det ting jeg bruger og havde brug for, eller i hvert fald noget af det! Har også fået betalt en mobil regning på 4000, det gjorde ondt i pengepungen, selvom jeg godt vidste den regning lagde og ventede på at blive betalt ud. Jeg har aldrig været hende som gik ud, for at bruge penge på dyre og gode ting, ønsker mig faktisk os kun billige sager, for at kunne få flere, så dumt. haha! Måske jeg skulle ønske mig dyre og bedre ting?

Har gjort mig et fantastisk godt køb, selvom den er lidt stor til mig, er det virkelig et perfekt køb og nok det dyreste køb jeg har gjort mig, siden efter min konfirmation for mange år tilbage. Mit crush er sat til en fucking lækker Tommy Hilfiger jakke, som både er varm og lang – har altid gået og manglet en god, varm og pæn jakke og alt det giver ham Tommy os jo. Er så glad for den, så den bliver brugt hverdag og flittigt. 2000 ud af min pengepung er mange penge, men jeg tror ikke det kunne blive billigere for en ordenligt kvalitet, og så er den jo bare pæn at se på. haha! Er virkelig forelsket i den, også selvom jeg ser lille ud i den, så er den sørme skøn!  Hvad synes i om den?

2

  • Hvor er den bare lækker – fedt køb 🙂

    http://www.frederikkes.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg er på præcis samme måde med at ønske sig billige ting for at få flere 😀

    Men du kan godt være bekendt at bruge så mange penge på en ordentlig vinterjakke, i stedet for at bytte en jakke ud for hver vinter pga. kvaliteten! 🙂 Snakker af erfaring 😀 Den er så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODERNE BRILLER HOS DIN LOKALE OPTIKER