Printet sneakers // Lofina

At blive spyttet på og nyt arbejde

IMG_4296jkJeg gider ikke uddybe mig for meget, men i Onsdags i skolen skete der nogen underlige ting, som jeg virkelig ikke troede skulle ske for mig, men det skete. Jeg blev uvenner med en skide god kammerart, han kaldte mig det ene efter det andet, og jeg er altså ikke rødhåret for ingenting, så det gad jeg selvføgelig ikke finde mig i, dum som jeg er, stikker jeg lidt til personen, og det ender så ud med, at jeg bliver spyttet direkte i hovedet, og hvad gør Kathrine så.. Jeg bliver faktisk meget forbavset, og rigtig rystet efter det, så jeg hopper over et bord, som står imellem os, og hopper ned og tager fat i ham, og banker ham ind i skabet, blev heldigvis revet hurtigt væk fra ham, og det er godt nok. Jeg har faktisk ingen ord for hvad jeg følte efter jeg fik den spyt klat lige i hovedet, andet end jeg ikke nåede at tænke så meget, for det gjorde mig rigtig sur, at en person man holder så meget af, kan finde på det og så foran ALLE i ens klasse?! Jeg gider ikke hænge personen ud, for han betyder et eller andet sted stadig meget for mig, men det er nok bedst jeg ikke snakker med personen lige fortiden.

Jeg er en meget glad og overvældet pige, med en masse følelser som bare bliver federe og større for mig. Jeg har søgt i rigtig langtid, og har altid fået afslag de steder der er blevet søgt arbejde. Men det er jeg faktisk rigtig glad for at de har gjort, for tror jeg har fundet den feste arbejdsplads. Jeg har nemlig helt oprigtigt fået mit FØRSTE arbejde, ja som 20 årige på pandekagehuset i Løkken, glæder mig til at komme igang, og få noget udfordring ind i mit liv, og bare få arbejdet nogen timer hjem, og få en rigtig god løn. Jeg er så glad for, at jeg nu efter langtid, har fået det arbejde, kan slet ikke få hænderne ned af glæde og jubler stadig inden i. Den her sommer skal nok blive herlig, med massere af udfordringer og glæde. Dog ikke så mange drukture, men det passer mig nu meget fint. Tillykke til mig, er så fantastisk glad! Tak til alle som krydset deres finger for mig, for det hjalp, hihi!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printet sneakers // Lofina