Påske lækkerier // Få massere af rabatter

Det glæder jeg mig til i påskeferien #2

IMG_4011kkVed godt det er sent at skrive hvad jeg skal her i påskeferien da den begyndte i Fredags, så i får også et par gamle ting med på listen. Dog er jeg rigtig glad for påsken, hyggen og hvis man selvfølgelig holder påske middage. Men påsken er også tegn på at sommeren er på vej, og det skal vi være meget glade for, for det har været en meget kold, og træls vinter for mit vedkommende, men det må nok være fordi jeg har skulle cykle fra og til skole hver dag, som har gjort det endnu værre for mig, haha.

Jeg glæder mig til, at se hele serien af Dr. Foster som er en prisbelønnet serie, ærgerligt der kun er 5 afsnit, for man bliver fanget af den.

Jeg glæder mig til, at holde lidt fri fra lektier, uvenskaber og bare i det hele taget lange timer, hvor man skal sidde og terpe og lærer en masse.

Jeg glæder mig til, at få købt mig en ny støvsuger, da min slet ikke kan eller vil suge mere, den er så ringe.

Jeg glæder mig til, at ligge under dynen halvdelen af dagen, for at se en masse serie og bare glæde mig over, at jeg er en af de heldige som har ferie!

Jeg glæder mig til, at gå lidt ture i den dejlige natur, nu hvor vejret er så godt, og solen skinner jo næsten hver dag.

Jeg glæder mig til, at starte på mit nye arbejde i Pandekagehuset på Lørdag til en lille 4 timers vagt, og igen om søndagen – det bliver dejligt at starte, men det er en skøn men blid start.

Jeg glæder mig til, at alle de smukke påskeliljer, og alle de farverige blomster dukker op af jorden, her er de rigtig godt igang, og det er så smukt.

Jeg glæder mig til, at drikke et par mokaier med en veninde og bagefter videre i byen til fest og farver!

Jeg glæder mig til, at  kunne sidde udenfor og bare nyde varmen i ansigtet og det har jeg allerede gjort 2 gange i ferien, det er alt for skønt!

Kan i tilsætte noget til listen som i glæder jer til i påsken? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske lækkerier // Få massere af rabatter