TING DER GØR MIG IRRITABEL #1

I KAN KOMME MED TIL DANISH BEAUTY AWARD 2016 MED GOODIEBOX

Jeg har modtaget goodiboxen før, men på grund af pengene måtte jeg desværre afmelde det. Men nu er jeg igen medlem, og det er jeg godt nok glad for, da de igen overrasker med en lækker Goodiebox i denne måned! Jeg er virkelig stor fan, som i virkelig fan. Denne måneds tema er ?Goodiebox Prisen 2016? Som jeg ved er blevet inspireret af Danish Beauty Award, der er lige om hjørnet. Jeg ville så gerne have været med til det, skal i med? Alle 6 produkter er full size i denne omgang, og det er jo virkelig dejligt, at få så meget for pengene. Det er alle nogen produkter man kan bruge, kan jeg i hvert fald.IMG_7381kkkIMG_7385jjIMG_7386jjIMG_7387ghIMG_7391gfh Jeg har dog fortrudt at jeg afmeldte mig, for de sidste par bokse er jeg gået glip af, faktisk i over et år. Det er langtid ikke at modtage fantastiske produkter, som man altid kan bruge. Nu er jeg medlem igen, og det er fantastisk, for pengene er givet så godt ud, også selvom vi ikke får fulde produkter hver gang. Produkterne er alle nomineret til at vinde deres helt egen pris til dette års Danish Beauty Award, nemlig GOODIEBOXPRISEN 2016. Derfor kan i som har modtaget boksen gå ind og stemme på hvilken produkt der skal vinde lige HER. Selvom jeg ikke har prøvet nogen af produkterne endnu, har jeg mig klart en favorit jeg vil afgive min stemme til.
IMG_7424IMG_7431ytIMG_7442ghjIMG_7446ghIMG_7447dfgIMG_7457ghjJeg er rigtig glad for boxen i denne måned, og prisen løber faktisk op over de 800, og vi giver altså kun 159 kr. ink alt for den! Det er virkelig billigt sluppet for så fantastiske nogen produkter, og det er næsten hvergang man får nogen produkter man virkelig godt kan bruge. Jeg er målløs over denne måned, og håber næste måned bliver ligeså fantastisk og god som denne.

Som I kan se er det nogle ret lækre produkter i denne box i fuld størrelse:

Jeg glæder mig i særdeleshed til at teste Maria Nila Luminous Colour Masque, som jeg har kigget rigtig meget på især sidste år.Tror den bliver perfekt til sommer, når solen er lidt for hård ved ens hår, så kan håret få en ordenlig kur. Derudover ser jeg også frem til at teste micellar rensevand som jeg har overhovedet ikke kendte til før nu. Har allerede fået mig nogen favoritter, selvom jeg intet har prøvet endnu, haha. Men alt i alt virkelig gode og lækre produkter. Hvis i blev fristet efter indlægget her, kan i stadig tilmelde jer og få denne månedes boks, men det er indtil lageret haves! Forresten hvis i tilmelder jer HER får du 60 kr. til din næste goodiebox.

Hvad synes I om boxen ? modtager du allerede? 

 

 

3

 • Det er da nogel ret så lækre ting, du har fået i denne goodiebox! Godt at du tilmeldte dig igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været medlem før, og er kraftigt overvejet at melde mig ind igen. For hvor får man nogle lækre produkter, til en god pris. Synes dog jeg har ret meget i skuffen lige nu som skal bruges op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg modtager den ikke, men kunne godt være interesseret i det med det lækre indhold 😀
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG IRRITABEL #1