By dehn

Påske lækkerier // Få massere af rabatter

Nelly

Nu er påsken endelig over os, og de fleste af os har allerede fri fra skole, arbejde og andet. Men dog er der stadig nogen som arbejder røven ud af bukserne og det skal de have tak for. Når det så er sagt, så er påsken noget jeg holder meget af, og da jeg var mindre fik jeg altid påskeæg af min mor, bedste og det var noget jeg altid sat næsen højt op for. Jeg elsker de gulve farver, påskeæggene og hyggen omkring det. I kan også se det på collagen der er både i hare, blomster og påskeæg i kan finde, thi. Nu til dejlige rabatter fra Rabble.dk!

Nelly.dk er en side som jeg altid har holdt meget af, ikke fordi der er noget særlig over den, og deres tøj passer mig faktisk ikke altid, men deres store udvalg af sko, tøj, smykker og undertøj gør mig helt glad. Jeg elsker at vi har hundredevis af sider, vi kan bladre igennem og bare købe af. Jeg er stor fan af tøj, og bruger rigtig mange penge på det hvert år, for man har vel brug for nyt, hihi! Den sorte kjole i ser på collagen er jeg total vild med, fordi den er så enkel og man kan bruge den til ALT, og tror den vil se så god ud til en læderjakke eller en hvid cardigan. Påsken gør et eller andet ved os, og det får os til at blive total glad i låget. Rabble, har en masse gode tilbud og rabatter til jer som sidder og kigger med. Der er lige nu gratis expressfragt og hvem fanden elsker ikke at få deres ting på express tid? Der er også 2 for 1’s pris, men der er mere end det. Kig gerne med HER.

Ezzence

Vi alle sammen er nok enige om at vinteren har været hård ved vores hud og hår. Mit hår er i hvert fald altid træls at sætte og nogengange bliver jeg helt nød til at lade vær’ fordi jeg ikke kan. Det er jeg så træt af, men det er nok fordi det hele tiden bliver elektrisk  af at være udenfor. Ezzence har lige nu massere af påske tilbud til jer alle sammen, på produkter til håret, men også til ansigtet som har brug for ekstra pleje når vejret er sådan udenfor. Men nu kommer sommeren også, og så har ansigtet igen brug for massere af pleje og vitaminer, så det bliver vi nødtil at give det. Noget af det jeg allerhelst vil have hjem til sommeren er CLEAN parfumerne, de dufter simpelthen så godt og derfor vil de være perfekt til sommerens store forbrug af parfumer! Alle æskerne i ser på billedet, er sat gevaldigt meget ned, så hvis det er noget man bruger kan man virkelig spare en masse procenter. Rabble kan give jer 5% ekstra på en allerede eksisterende Ezzencen rabat kode, og kan sige jer at lige nu finder i en rabatkode på hjemmesiden. I kan også vælge at få frifragt på jeres næste køb, lige HER.

Serenza

Påsken står også på massere af sko, ballerinaer og når det er sagt er jeg kæmpe fan af det. Dog er der nogen sko jeg holder mere af end andre. Jeg er rigtig glad for mærket Nike, hvor man kan få en masse forskellige, og der er SÅ mange at vælge imellem. Jeg har sat alle mine favoritter op i en collage, og hvis jeg havde råd var alle købt hjem med det samme, både sneakers og ballerinaer. Men hvis jeg skulle vælge et par, som jeg bare må eje, er det NIKE Wmns Air Huarache Run, da jeg aldrig har haft sådan et lækkert par før. Men de er også rigtig dejlige at gå i, og det er virkelig rart, hvis man døjer med ryggen, eller andre steder på kroppen. Rabble kan give jer hele 100% på jeres første ordre,  I kan også vælge at få fri fragt på jeres næste køb lige HER. Hvilket par er jeres favorit?

Håber i kan lide indlægget med massere af forskellige sager, og i synes det er spændende at følge med i, og rabatterne passer lige til jer. Hvis nogen af rabatterne ikke virker eller i ikke kan komme igennem, så må i meget gerne kontakte mig eller skrive her til, for så vil jeg gå videre med det. Men nu må jeg hører jer ad, holder i også af påsken?  (Indlægget er skrevet med mine egne holdninger og meninger. Men i samarbejde med Rabble.dk)

rabble_vertical_mono_black (1)

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By dehn