Det glæder jeg mig til i påskeferien #2

PRETTY JEWLERY // PERNILLE CORYDON

axel_gulv_hjemmeside-e1322749355120k

Jeg vil lige gerne have lov til at fortælle om et smykkemærke, som jeg er helt pjattet med .. Der var faktisk et link på facebook, som for et par måneder siden introducerede mig for for den virkelig dygtige og smukke danske smykke designer Pernille Corydons fantastiske, enkelte og elegante univers. Jeg har ikke selv købt noget fra mærket endnu, men tænker meget på at købe noget hjem.
Pernille Corydons smykker ligger i den utrolige billige ende af smykkeskalaen, når vi snakker  om kvalitets smykker, priserne gør at man kan give dem i gave til sig selv, eller måske til en man holder af, eller konfirmations gave til en god veninde. Jeg har virkelig forelsket mig i den yderste fine perlekollektion, elsker virker perler, selvom jeg ikke rigtig har nogen smykker med perler endnu, kaster jeg mig hele tiden over dem i butikkerne, men der er prisen usædvanlige høj, derfor overvejer jeg Pernilles Kollektion.

Se den flotte perlekollektion og mange andre skønne smykker fra Pernille Corydon her hos Be-Fashionable, som jeg har handlet ved en enkel gang, og der fik man simpelthen så god servis. I kan finde hele Pernille Corydon kollektion ved at klikke på linket. Der er så mange smukke smykker, og jeg er fan, stor fan! På collagen nedenunder teksten her, ser i alle mine favoritter fra mærket. axel_gulv_hjemmeside-e1322749355120thy1. CASSIOPEIA RING GOLD 499 kr. // 2. OVAL PLAIN RING GOLD 349 kr. // 3. OPEN COIN STONE EARSTICK GOLD 399 kr. // 4. MINI COIN BRACELET GOLD 349 kr. // 5. WIDE ALLIANCE BRACELET GOLD 499 kr. // 6. DROP EARSTICK GOLD 275 kr.

Cassiopeia ring er højest på min ønskeliste fra Pernilles mærke, og håber en dag jeg kan få fingerne i ringen, og style den med et lækkert look. Den er virkelig fin! Hvilket smykke er jeres favorit? 

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det glæder jeg mig til i påskeferien #2