TING DER GØR MIG IRRITABEL #2

kærlighed for det klassiske design

IMG_6645juki Lyngby vasen er en meget smuk men klassisk vase, men har faktisk kunne finde Lyngby i mange år, og genbrugsbutikker og antikker er blevet støvsuget for de originale Lyngby vaser som vi bare smed ud engang. Jeg har aldrig været hende som samlede på antik, og pyntegenstande – det gad jeg da ikke bruge mine sølle penge på, selvom jeg måske ville kunne have haft meget mere, hvis jeg havde begyndt at samle på det, da jeg boede hjemme!

Læs også: A LYNGBY FEELING
IMG_6652hjIMG_6663hgIMG_6666nhgj Jeg blev dog hurtigt forelsket i de forskellige farvede kahler vaser, især mini-vaserne som jeg gerne vil eje alle sammen af. Men efterfølgende slog jeg ligesom øjnene op for de rillede og altid fine Lyngby vaser. Farverne er der ikke mange at vælge imellem, men der er nogen, har udset mig 2 farver til mit hjem, Sort og Hvid – vil gerne have alle vaserne i Lyngby i disse fantastiske sort/hvid farver. Jeg er fandme forelsket i deres klassiske design, og den måde de udstråler på.
IMG_6655hgjIMG_6660gMen lysestagerne fra Lyngby, er jeg dog super glade for at eje i både hvide og sorte, de er simpelthen så fine at have lys i, og de passer perfekt ind i mit lille hjem. Jeg mangler dog massere af plads til mine vaser, måske jeg skal få sat nogen flere hylder op, og få gjort mit hjem færdig. Lige fortiden drømmer jeg mig væk i den 31 cm Lyngby vase i hvid, for den må jeg bare eje, gerne meget snart, men der går nok nogen måneder endnu, for den koster altså det hvide ud af øjnene, desværre. Men synes virkelig Lyngby er noget af det smukkeste, og har lige fundet ud af, at man kan få vaserne i en sløv lyserød farve, så skal på udkig efter noget i den farve i butikkerne, hvis det ikke kun er på nettet, man kan få det. Hvad synes i om Lyngby vasen? 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG IRRITABEL #2