MY CURRENT CRAVINGS

6 PRETTY MIRRORS

Spejl

1/2/3/4/5/6

Hvem af os piger er ikke glade for spejle? Jeg kan i hvert fald slet ikke have nok spejle herhjemme, og er faktisk på udkig efter et nyt ud til badeværelset og ind til stuen, som jeg kan se hele mit outfit, for sådan et går jeg altså og mangler. Jeg har virkelig en stor svaghed for spejle, og derfor har jeg valgt 6 smukke spejle på collagen, som jeg har et crush på lige nu. Er især vild med nr 6. Wood spejlet, som er anderledes end de andre og det kan jeg ski' godt lide! Dog er prisen også derefter og det er nogen lidt dyre spejle jeg står og har forelsket mig i. Hvad synes i om spejlene? Er de ikke fine?

 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY CURRENT CRAVINGS