6 PRETTY MIRRORS

KITCHEN DETAILS

IMG_8387werIMG_8375jkIMG_8391hftIMG_8392thIMG_8364hyjuiIMG_8370tyuIMG_8372gtyIMG_8377tyuIMG_8379dfJeg har et meget lille køkken, tror det kaldes te køkken og vil sådan ønske jeg havde et større køkken som jeg kunne have plads til mere pynt og nips. I går var jeg ude og shoppe og der købte jeg et populært skærebræt i træ, som er virkelig fint at stille pynt og krydderier på. Jeg var også ude at købe de smarte Nicolas Vahé krydderier, for har hørt så meget godt om dem, og så er der til VIRKELIG lang tid. Overvejer virkelig at købe flere smarte skærebræt i træ, for at sætte dem i en klynge op af muren, det er blevet så moderne og smart nu i dag. Hvordan dekorerer I jeres køkkener?

4

 • Super fede detaljer er helt vild med nicolas Vahé krydderierne de er vildt pærne
  Håber du har en skøn dag
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder! Jeg er også stor fan af Nicolas Vahe og træ skærebrætter og eftersom jeg også har et lille køkken, så har jeg valgt at bruge nogle af mine fine køkkenting som pynt. Fx RC krus på hylde sammen med Design Letters krus, en fin sort saks og en gammeldags opvaskebørste, som hænger på væggen. Det synes jeg også, gør køkkenet lidt mere hyggeligt 🙂
  Dejlig aften til dig!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg engang får nyt køkken, så vil jeg også super gerne have de lækre Nicolas Vahe sager! 😀 Skønne billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint! Elsker Nicolas Vahes krydderier 😀 Så gør det ikke spor at have dem stående fremme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 PRETTY MIRRORS