Outfit #29

Sølvbryllup Mad #1

For to weekender siden var jeg hjemme på weekend hos min mor, vi skulle til Sølvbryllup hos min tante og onkel, som havde fået stablet den bedste og sjoveste aften sammen, og der blev spist rigtig lækkert mad hele tiden, og det er noget vi alle kan bruge engang imellem, mh! Jeg fik taget billeder af det hele, altså det jeg og min mor spiste, for forretten var ikke lige min kop te, desværre. Følg med!
IMG_7944hyIMG_7945ytIMG_7948tyIMG_7949thy Her ses den alt for smukke borddækning, som bestod i sølv og det var simpelthen så fint og smart dækket. Det ser også bare pænt ud af bordene var runde!
IMG_7959yj Til forret bestod menuen af en masse fisk lig fra rejser, til laks, tror jeg faktisk. Det er ikke lige noget jeg spiser, så jeg ved faktisk ikke hvilket slags fisk der var. Men det var bare noget af det på tallerken her, der var simpelthen en masse lækkert af vælge imellem.IMG_7984ytrIMG_7986tyIMG_8008th Bagefter fik vi alt muligt slags kød, som simpelthen var så mørt og godt, mh! Dertil en stor salat bar, med alt fra kokos, ananas til nødder. Der var også kartoffelmos med rødfrugter, det smage virkelig rart. Det er virkelig perfekt til beredt det hele også. IMG_8089u56iIMG_8093ytruIMG_8095tIMG_8096ur76IMG_8099utyIMG_8102yjkTil dessert fik vi alt fra Chokolademousse til Lakridsmousse med blåbær. Amen ser det ikke bare indbydende og lækkert ud? Da jeg først kom op og så alt det man kunne vælge imellem, skulle jeg ikke gå glip af noget, for det hele smagte lige tilpas og det var så god en dessert, som i kan se på billederne, var der nok at tage af. Der er ikke sparet på noget som helst, det var så GODT!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #29