EN SNERT AF ÆRLIGHED. AT DUMPE EN EKSAMEN

7 PRETTY LAMPS

7 beautiful lamps

1/2/3/4/5/6/7

En af de ting jeg altid har manglet i min lejlighed er lamper, eller i hvert fald lys. Heldigvis har jeg fået hængt en loftlampe op som kan hjælpe med lyset, ellers var der helt mørkt og trist om aften, fordi jeg intet kunne tænde, andet end stearinlys og det hjælper ikke altid. Jeg mangler virklig en lampe der er pæn, stilet og passer til mit hjem, og der ville nr 6 nok passe aller bedst ind, og så skal den stå i min vindueskarm, hvor den skal give lidt lys, ikke alt for meget. Det er ikke nogen hemmelighed at efter jeg flyttede hjemmefra er jeg blevet total stor fan af pyntgenstande. De skal bare være over det hele, hihi. Hvilken er jeres favorit?

3

 • De er alle vildt fine! Er især vild med 2 og 3 🙂

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er alle super fine! Jeg flytter selv ind i min lejlighed i Amsterdam om under en måned, og skal derfor også til at tænke over ting som lamper og alt det andet der skal flyttes ind i lejligheden. Selv kunne jeg godt finde på at købe nummer 1 eller 3 (:
  Jeg har forresten en giveaway kørende i øjeblikket, hvor du kan vinde et gavekort på 500kr til Stylepit, hvis det har interesse (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle flotte lamper, jeg har selv nogle lignende den første, men jeg er også helt vild med 2’eren og 5’eren 🙂
  God dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNERT AF ÆRLIGHED. AT DUMPE EN EKSAMEN