7 PRETTY LAMPS

En luns af lykke og stolhed

IMG_7868kkjI dag er jeg høj på lykke, høj på kærlighed fra min P, som har brækket anklen. Stakkel! Forresten, er Patrick og jeg blevet kærester og kan snart fejre en måned som par. Har aldrig været gladere, men har nu hellere aldrig været mere igang end nu. Med en brækket ankel kan man ikke andet end at brokke sig, og få mig til at lave alt det hårde arbejde. Men hvad gør man ikke for dem man elsker?! Smiler og ser glad ud, selvom det er hårdt at være fuldtidspasser med eksamener ved siden af.

I dag var jeg til eksamen i dansk mundtligt, jeg træk en novelle som var rimelig let at læse og gennemskue. Fik godt styr på mine notater til det var mig, og tiden går jo bare så sindsyg hurtigt når man først er inde og skal snakke for sin syge moster. Men hvor har jeg dog gjort det godt, for kom ud med et kæmpe, stort, fed 12-tal, og et ansigt der slet ikke kunne skjule sin begejstringer og lykke. Mit første 12-tal nogensinde i en fucking eksamen, som jeg kan tage med videre, er såååå overdrevet glad. Samtidig med jeg går på sommerferie i morgen, og har et skønt sommerarbejde der venter på mig forude. svæver virkelig stadig på en sky af lykke, og vil jeg gøre resten af dagen, samtidig med jeg har den dejligste kæreste ved min side. Kunne man være lykkeligere? næppe! Go onsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 PRETTY LAMPS