KITCHEN DETAILS

EN SNERT AF ÆRLIGHED. AT DUMPE EN EKSAMEN

IMG_8383lEt hudløs ærligt indlæg omkring eksamen, at dumpe og hvordan man sidder tilbage efter at få karakteren smidt lige i ansigtet. Jeg har valgt at min blog skal handle om mit liv, mine nedture og især alle de gode. Denne gang en dårlig! Sidste år på denne tid skulle jeg forberede mig til Engelsk eksamen, og jeg er virkelig ringe til engelsk og har jeg alle dage været. Desværre. Den berømte sorte klap eksisterer og den valgte simpelthen mig. Den dag. De tyve minutter. Jeg var et nervevrag og skulle bare huske at trække vejret og ikke falde død om, fordi der både var pisse hot, men nok også fordi jeg glemte det lidt. Jeg har aldrig været god til eksamener, men troede virkelig ikke man kunne blive så blank, var virkelig blank. Blandede danske og engelske ord sammen, så det klart man ender ud med en dumpet eksamen. Det var sådan en ubehagelig følelse. At komme ind og sidde ved censor og lærer som bare kiggede koldt på en og fortæller, din karakter er 00.. De følelser der går igennem ens hoved og sind er uforklarlig. Kan man virkelig være SÅ dårlig at dumpe en fucking Engelsk eksamen. Det kunne man. Jeg var usikker på mig selv, og havde kun haft t halvt år til at forberede mig på den eksamen, som stressede og slog mig aller mest ud. Engelsk. Har altid været så dum til det, men øver og øver og aldrig går det efter mit hoved. Sidste år gjorde jeg mit bedste, andet kunne jeg ikke have gjort. Det havde måske hellere ikke hjulpet, eller måske havde det?! Jeg bestemte mig for at gå niende klasse om, for en dumpet eksamen ville jeg bestemt ikke have med mig videre. Overhovedet.

I dag skulle jeg igen til Engelsk eksamen. Ny censor og ny lærer som har lært fra sig hele året, hjulpet mig med at få min Nej-hat til at gå væk. Han har virkelig skubbet mig i en meget bedre retning og fået mig til at kunne lide engelsk, dog er det stadig et lorte fag, og har skulle kæmpe mig hel vejen igennem det skide fag et år til. Jeg har nervøs i dag, faktisk et kæmpe nervevrag der nok glemte og trække vejret et par gange. Det blev min tur. Vil ikke sige eksamen gik helt efter planen, men at vinde over sin frygt og usikkerhed og komme ud med FUCKING 02, er jeg virkelig glad for. Jeg har rykket mig max i år, og har virkelig kæmpet mig selv igennem det her, der er INGEN som har hjulpet mig, andet end min lærer og et par klasse kammerarter. Jeg er glad. Taknemlig. Det kunne ikke være bedre! eg gjorde hvad jeg kunne. Det er de færreste, som dumper en eksamen på at være meget dum.. Ja, faktisk ingen. Du kan dumpe en eksamen med vilje. du kan måske have læst forkert. Du kan have lagt fokus anderledes. Du kan have fejlet. Du kan gå i sort. Men ligemeget hvad så prøver vi, og det er den bedste indsats vi kan gøre for lærer og os selv. Jeg gik ud med et kæmpe smil på læben, for i år havde jeg ikke dumpet. Jeg bestod og det er en fantastisk følelse. Ingen 00 på eksamensbeviset. SKØNT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KITCHEN DETAILS