BEAUTIFUL BLACK AND WHITE livingroom details

Blogger tag: 20 spørgsmål til mig

Jeg har været rigtig god til at dele ud omkring mig selv, mine oplevelser og sure opstød med jer i rigtig mange år. I har fulgt med i mit liv med angsten for at være alene hjemme. Men nu vil jeg dele lidt mere ud af mig selv. Jeg vil lave et såkaldt blogger tag, hvor jeg besvare en masse spørgsmål, som mange andre danskere også har gjort. Håber i har lyst til at læse med og lærer mig endnu bedre at kende. Måske var der noget i ikke vidste omkring mig. så FØLG med!

1. Den sidste film jeg så? Det er faktisk ikke særlig tit, at jeg sætter mig ned for at se en film. Det jeg mest går op i er serier og lige fortiden er det ‘Pretty Little Liars’ Det er en af mine yndlings serier, og er kommet så langt at jeg måske ved hvem denne ‘A’ er! Men den sidste film jeg så må være ‘Klasse festen 2’ hos et venne par. Det er virkelig en komisk film, og glæder mig til 3’eren kommer.

2. Hvad har jeg på i øjeblikket? I dette øjeblik overvejer jeg at skifte til noget chill tøj, da jeg har bukser og en bluse på nu. Det er jo også ved at være sengetid, for trætte sjæle som mig.

3. Det sidste nummer jeg lyttede til? Fortiden elsker jeg nyt musik, og hører det også dagligt, og det skal allerhelst være danske sange som man kan skråle med på. JEG ELSKER DET! Det nummer jeg sidst lyttede til var ‘Forevigt med Volbeat’ synes simpelthen at rytmen og sangen er total fed. Der er virkelig noget musik jeg har en kæmpe craving på fortiden også Gulddrengen. Man kan virkelig leve sig ind i noget af musikken man hører, kan i ikke også?

4. Det sidste jeg har spist? I stedet for at sige hvad jeg fik i dag, så får i altså gårdagens at vide. P og jeg var på Flammen at spise, og har aldrig i mit liv fået så godt et måltidsmad, eller jo det har jeg nok, men det slår nok ikke igår. 50 SALATER, 15 slags lækre kød, er i sær total vild med deres saftige og røde kalveculotte – der var virkelig FEST i min mund. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi sætter vores fødder der. Men kartoffelmosen var det eneste minus på aftnen, tror det var pulver.. badr!14232507_10209607217950630_3410648267094230323_n5. Fave can?t-live-without-makeup produkt? Er faktisk ikke den store craving af makeup, men hvis der er et produkt jeg er mere glad for end andre, er det min nye Mineralize concealer NC15 fra MAC. Har aldrig i mit liv brugt noget fra MAC, men er godt nok glad for mærket nu, og så har det bare en skide god dækevne, og det er det jeg skal bruge dækstiften til. Det må nok være mit Can’t-live produkt, og elsker det!

6. Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg.. Hm, det er et meget stort spørgsmål, og det er et typisk spørgsmål blogger får stillet. Men hvis jeg vandt i Lotto ville jeg nok invitere min kæreste og mor ud på en rejse, med en fælles distination. Mit ønske er at komme til et varmt sted og bare opleve en masse sammen med nogen jeg holder meget af. Jeg vil også gerne købe mig selv et kørekort og en bil, samt en bil til min kæreste. Men nu skal vi også huske på, at penge ikke er alt og det er slet ikke noget der vare forevigt. Vil bruge dem fornuftigt og bruge dem flittigt, haha.

7. Hvorfor hedder bloggen det? (KaathrineJohansen) I starten havde jeg en blog på Blogspot, og det tog mig utrolig langtid og mange nætter at finde ud af hvordan det hele var, og hvad man skulle med sådan en blog for da jeg begyndte var det at have en blog ikke særlig stort. Men efterfølgende flyttede jeg over på Bloggersdelight, her hvor jeg har bloggen nu. Bloggen hedder *KaathrineJohansen’ og det er sgu ret kedeligt, og når ja det er mit eget kedelige navn. Har endnu ikke haft fantasi nok til at finde på et godt nok til min blog, men vil hellere ikke bare vælge et tilfældigt, så efter mange år hedder bloggen stadig ved mit for-og efternavn. Må lægge min hjerne i blød og finde et.

8. Hvorfor jeg startede bloggen? Jeg startede bloggen første gang for mange år siden, kan faktisk slet ikke huske hvornår jeg lagde første indlæg op. Men jeg startede bloggen fordi jeg kedet mig i hverdagen, og det ville være et sted jeg kunne dele mine billeder og det jeg havde gang i dengang. Nu har jeg rykket bloggen herover, blevet ældre og skriver godt nok stadig om min hver dag og der kommer da også nogen sure opstød fra mig af, er sådan en udadvent person, at jeg deler en masse med mine trofaste følgere. Det har jeg altid gjort, og der er også mange som har grinet af mig, og synes det var total dumt, at jeg sad ved en computer hverdag og skriver om min hverdag, familien, samfundet og hvad jeg godt kan lide!? Men det har altid været en af mine hobbyer. Jeg elsker det, og elsker at kunne dele tingene med jer.IMG_5572f9. Drømmejob? Når jeg skal kigge fremad rettet, så ved jeg det faktisk ikke lige nu.. Jeg er lost omkring det, og lige nu er jeg kun opsat på at fuldføre min 10. klasse på VUC. Jeg må have mit hoved i blød, og finde noget jeg drømmer om!

10. Mad jeg ikke kan fordrage? Jeg kan ikke fordrage champignoner, deres konsistens og den klamme farve er overhovedet ikke mig, jeg væmmes ved det. But.. Fisk er hellere ikke mig, det har også den bløde konsistens jeg ikke kan klare inde i min mund, mega underligt – men nej!

11. Den ideelle date for mig? Jeg har ikke rigtig været på date før, men har været ude at spise med min kæreste så mange gange nu. Så at komme på restaurant og måske en tur i biografen bagefter det ville jeg gerne kunne se som den ideelle date for mit vedkommende. Jeg behøves ikke noget stort, vildt eller noget der koster det røde ud af øjnene. Dog vil jeg gerne spise på Flammen, det er simpelthen så hyggeligt, og massere at vælge imellem!

12. Jeg føler mig mest lykkelig, når.. jeg er sammen med min familie, det er den bedste feelings i mit liv, intet slår familien. Men jeg er også lykkelig når jeg vågner op ved siden af min kæreste, og vide han altid er der. Men er da også happy når jeg er sammen med veninderne og laver noget med dem, tror ikke man kan vælge et sted hvor man sådan føler at det gør en total lykkelig. Lykken kommer og går, sådan er det bare.

13. Det bedste life advice fra mig? Det ved jeg ikke, men efter mine egne erfaringer er livet for kort til at have nogen i ens liv, som bare vil ødelægge det for en. Jeg er ikke den bedste til at gå og være happy hele dagen, men det er også noget jeg selv skal øve mig på, men negative mennesker er ikke lige mig, så prøver for det meste at undgå dem, men det er sgu lidt dobbeltmoralsk – jeg kæmper dog meget med mit. Man skal hellere ikke lade andre bestemme over en, hvis man vil noget andet end dem, så gør man det. Bum!juu14. Hvis jeg styrede verden, ville jeg.. For det første ville jeg gøre noget ved DSB og busserne rundt omkring, hvis de virkelig gerne vil have os til at bruge bilerne mindre og mere transport skal priserne sænkes, og så skal der sættes flere busser ind i forskellige byer, for det er ikke let at komme rund omkring, eller i skole/arbejde eller noget helt 3. Hvis der ikke går ordenligt transport. Dsb – ja, dem ved jeg faktisk hvad man skal gøre ved, deres forsinkelser frustrer mig helt enormt, det altså for meget snart. ANDDD.. SU’en den skal da hellere ikke formindskes, så kan vi da tilsidst ikke forsørge os selv, nu må det stoppe!

15. Hvis du var en karakter i en kendt TV-serie, hvem  var det så? Der er faktisk ikke rigtig nogen serier jeg vil være i, eller jo måske Gossip Girl, har altid godt kunne lide dramaet deri, men hvilken karakter jeg gerne kunne tænke mig at være, det ved jeg ikke. Svært valg faktisk, haha. Men ville fandme også være fedt at komme med i Pretty Little Liars, tror bare ikke jeg vil kunne lide det, med denne skræmmende A – ting!

16. Hvor ser jeg mig selv om 5 år? Det er et af de spørgsmål jeg helst ikke vil svare på, for man ved aldrig hvilken vej det kommer til at gå og med hvem. Men hvis jeg skal se fremad nu, ville jeg håbe P og jeg havde en lækker lille lejlighed, og jeg er blevet færdig med en eller anden uddannelse, der er sgu så mange at vælge imellem, at jeg er LOST i hvad det angår! Men håber også P har fundet sig et rigtig dejligt job, hvis han ikke kan blive der hvor han er nu, og så måske en lille baby?! Jeg er jo i 20’erne og vil helst ikke over 30 før jeg skal have sådan en bitte en, haha.

17. Yndlingsord for tiden.. Har faktisk ikke et yndlings ord, men fortiden prøver jeg helt vildt meget at snakke Engelsk, så der bliver både sagt sætninger på dansk og engelsk i utide og tide, engelsk er faktisk et rigtig indviklet sprog for mit vedkommende, så øvelse! Men måtte inkludere at 10. klasses engelsk blev for svært for mig, så måtte ned på 9 klasse igen, lidt ærgerligt, men bedre end jeg ikke forstår noget som helst.

18. Et af mine gode kvaliteter? Ville nok sige mit stædighed, men det har også forsaget massere af dumme ting. Men det må da være en god kvalitet i nogen sammenhæng, ik? Min stædighed og omsorgsfulde  sind – det er vidst dem jeg ikke går helt galt i byen med. Elsker at hjælpe andre, dog er det lidt træls, hvis de så er ligeglad med det man gør for dem.IMG_6127gg19. Et af mine dårlige kvaliteter – hvis jeg synes noget er uretfærdigt, så er jeg rigtig dårlig til at styre mig selv, for alle de følelser der går igennem ens krop når sådan noget sker, det kan jeg ikke selv styre, har jeg ALDRIG kunne. Jeg hader når nogen ikke er retfærdige og det kan gøre mig rigtig sur og ked af det, fordi det går jeg rigtig meget op i, så hvis nogen ikke lytter til det jeg har at sige, hvis der er sket noget som jeg har været indblandet i, så bliver jeg altså sur, og det er ikke bare lidt sur, men meget. Det værste er, at folk ikke gider lytte til det man har at sige til dem, der er altid 2 sider af en sag. Men sådan er det i de fleste tilfælde, så er man ikke god til at lytte til hinanden.. damn!

20. Når jeg er 70 år. Ja, det er nok først der jeg må sige mit job op og være gammel for systemet er fuckt up og fuldstændig utilregnelig, de lytter ikke til os danskere, vi har intet at have sagt. Men håber godt nok verden er et mere trygt og sikkert sted af begå sig, og der ikke er så meget kriminitleet, for den er godt nok helt galt fortiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BLACK AND WHITE livingroom details