Mit absolutte favorit mærke

FØDSELSDAGSØNSKER

Fødselsdags ønsker 2016

Lyngby Melodia WhiskyglasHammershøi tallerken | String Pocket Reol By Lassen Kubus | Lovebirds | Block Table Normann | Menu hylde | Evigheds kalenderGim taburet | Royal Copenhagen | Reol

Jeg fylder D. 30 Oktober 21 år – og desværre skal der ikke holdes noget fødselsdag, for det gør vi i November i stedet for med min kusine, så dertil hører selvfølgelige en lang ønskeliste til. I år er jeg helt sikker på hvad jeg ønsker mig aller mest, og det er String Pocket Reolen, Lyngby glassene og Hammershøi tallerkenerne – det er nok det som står aller højst på min ønske liste. Plejer altid og proppe meget tøj på mine lister, men i år er jeg mere fan af hårde end bløde pakker, man kan godt blive lidt skuffet over sådan en blød en, haha. Eller er jeg den eneste som kun kan det?! Hvad synes i om ønskerne? Er der noget i kan lide?

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit absolutte favorit mærke