AT GRO ET AVOCADO TRÆ

Mit absolutte favorit mærke

Maria Nila - Produkter

Har faktisk aldrig haft et yndlings mærke indenfor produkter til håret, men har helt bestemt fundet et mærke som lever op til mit hår og mig. Har faktisk aldrig hørt om mærket før jeg kom op til den lokale frisør her i Hjørring, der stod der et hav af produkter og viste ikke hvad et eneste produkt gjorde, så valgte bare det som så mest indbydende ud, og dengang var det ”Sheer Silver Shampoo” kunne da nok godt gætte hvad den kunne gøre godt for, så den røg med hjem. Har ikke fået brugt den alt for meget, men det er jo også kun når mit hår har lidt gullige skær den skal i og sidde lidt, men selvfølgelig er det ikke altid man kan se resultat, har jeg i hvert fald svært ved, men alligevel giver jeg den en chance. Mit hår er rigtig slidt, og ødelagt – mangler virkelig nogen produkter der skal hjælpe mit hår med at live bare lidt op, kan ikke engang sætte det, fordi det er så forbandet ødelagt af alt det hårfarve og glattejern..

Men for en måned eller flere siden fik jeg altså et produkt mere fra hendes mærke i en goodiebox, og spørg lige om jeg jublede af glæde, det gjorde jeg og det var endda et fullzise produkt. Happyme! Produktet jeg fik med i goodiboxen hedder ”luminous colour masque”. Men tror navnet er ændret på den til Pure volume masque, men er ikke helt sikkert, de gør i hvert fald de samme plejende ting for håret. Men er simpelthen så glad for det, og må også snart erstatte den gamle, for den er snart tom, og opbrugt. Øv! I skulle virkelig tage at prøve den, hvis i har brug for noget godt til jeres slidte og skadefyldte hår. I kan læse om nogen af produkterne:

Luminous Colour Masque: Maria Nila Luminous Colour Masque er en meget skånsom behandling til farvet hår. Den  virker utrolig nærende, fugtgivende og blødgørende. Den indeholder blandt andet granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex, som er med til at reducere det farvetab, som kommer i forbindelse med hårvask og varmestyling. Derudover beskytter den håret mod UV-stråler og frie radikaler. Hvis du gerne vil holde dit farvede hår smukt, glansfuldt og strålende så skal i simpelthen prøve dette produkt, det er sååå godt. Jeg er forelsket i det! Køb det HER.

Sheer Silver Shampoo: Denne skønne shampoo fra Maria Nila er særligt til dig med det blondt hår. Shampooen indeholder massere af violette pigmenter og brombærekstrakt, som giver dig et smukt koldt skær i håret, og modvirker gullige nuancer, og det er derfor jeg selv bruger dette produkt engang imellem, ikke særlig tit godt nok. Shampooen tilfører samtidig ekstra glans, og virker styrkende på hvert eneste hårstrå, så håret får en lækker struktur. Dog kan man godt opnå et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er meget åben for farve. Køb det HER.

Sheer Sliver Conditioner: Denne utrolige skønne conditioner fra Maria Nila er særligt til jer med blondt hår. Balsammen indeholder violette pigmenter og brombærekstrakt, som giver dig et smukt koldt skær i håret, og modvirker gullige nuancer selvfølgelig ligesom shampooen gør, der er samme indhold. den tilfører samtidig ekstra glans, og virker styrkende på hvert eneste  lille hårstrå, så håret får en lækker struktur. Hvis du døjer med at redde håret ud, så er en conditioner virkelig god, fordi den gør håret ekstra medgørligt og let at rede ud efter brug. Køb det HER.

True Soft Argan Oli: Denne arganolie virker skulle virkelig ultra nærende. Indeholder massere af ingredienser, som virker blødgørende, styrkende, og fugtgivende. Olien skulle ikke fedte og den absorberes hurtigt. Eliminerer alle former for kruset hår(glæder jeg mig til at se om den gør), og uønskede frizzer. Indeholder plejende antioxidanter, og umættede fedtsyrer, som tilfører de bedste plejende egenskaber til dit hår. Har dog ikke duftet til den, men den skulle dufte af de skønneste friske bær og efterlader vores hår strålende og utrolig glansfuldt og med en sundt udseende. Den her olie står meget højt på min ønskeliste, for den skal prøves. Køb det HER.

Structure Repair – leave in cream: Denne fantastiske hår lotion, går ind og beskytter håret mod varme styling redskaber, og gider en ny snergi til de spaltede spidser. Den skulle gerne genopbygge de ødelagte hårstrå og beskytter maksimalt. Indholder INGEN parabener eller Sulfater. Den her lotion skal jeg også haft købt mig hjem, mangler noget nyt til at putte i efter badet og skal bruge varme stylings redskaber. Køb det HER.

Har kun hørt godt om Marias produkter og derfor ønsker jeg mig en del derfra, men overvejer meget at gå ind og købe noget hjem nu, for der er 23% på, og så er der meget at spare. Hm! Jeg må bare eje den Olie, og Structure Repair – Leave in cream til mit ødelagte hår. Kender i til Maria Nila? Har i nogen af hendes produkter, kan i så anbefale det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT GRO ET AVOCADO TRÆ