FØDSELSDAGSØNSKER

NÅR DET IKKE GÅR SOM PLANLAGT

Image result for hovedpine
Weekenden startede for mig ikke særlig rart, for blev nødtil at trække mig tilbage fra skolen, og blive hjemme. Det er ikke noget jeg havde lyst til, eller råbte hurra over men lige fortiden lider jeg af en meget slem hovedpine, og det hjælper ikke at tage nogen form for smertestillende til det, for det går absolut ikke væk. Det er som om der står en inde i mit hoved og hammer mig direkte i hovedet mange gange. Det gør ondt, men smerten kan ikke ses eller røres. Jeg ligger i sengen for 3 dage i træk, var godt nok i skole i torsdags og der begyndte det, da jeg cyklede hjem var mit hoved ved at eksplodere af smerte og viste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, det gjorde så vitterlig ondt og om aften lagde jeg i sengen med migræne, som jeg har et par gange om året, i år har jeg det bare flere gange, øv. Min fredag blev til et par film i tvet og noget godt mad, men ellers lavede jeg ikke andet, for det ville mit hoved ikke tillade mig. Det aldrig sjovt at have så ondt i hovedet, at man ikke kan være nogen form for steder, og det følger bare efter en ligemeget hvad man gør eller giver sig til. Mange siger jeg skal dyrke en masse motion fordi det skulle være godt, men hvis jeg har hovedpine en dag, så kommer jeg bare ikke afsted, for det tillader min krop ikke, for at rejse sig op og mærke det dunker inde i knolden på en, er så væmmelig og det er ikke noget jeg ønsker for min værste fjende. I dag lørdag har jeg også reserveret min egen sofa til Guldtuben og afslapning, for i dag er det ligeså slem, og piller?! Vor herre bevares det virker fandme ikke, det er bare ikke en weekend efter planen, og slet ikke når jeg har lyst til at lave alt muligt sjovt, og være sammen med mine veninder, eller besøge min mor. Intet af det kan jeg, for min krop kan ikke holde til det. En ulidelig smerte, der bare bliver stærkere og stærkere. Men måske er det noget med Patrick er i udlandet at arbejde, eller måske er det væskemangel, noget forkert at spise? Jeg ved det virkelig ikke.. Har i nogen tips til hvad man kan gøre? Modtager alt med kyshånd, tak!

5

 • Ønsker dig god bedring, det er bestemt ikke sjovt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Er simpelthen så træt ad dig, har du nogen gode tips?:(.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg godt forstå! Nej ikke andet end at ligge i et rum uden for meget lys, en masse koldt at drikke, og smertestillende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har du overvejet at få tjekket dit syn? Det lyder som den slags hovedpine jeg har, når det er tid til nye briller. Det kommer, fordi jeg anstrenger mig så meget for at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv på dine vegne… lyder virkelig ikke rart 🙁 Min mor lider også af migræne, og hun har prøvet noget massage, som har hjulpet lidt på det. Derudover er ellers bare god til at lytte til kroppen og tage hjem fra arbejde eller lign., hvis hun kan mærke at det kommer.
  God bedring 🙂

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSØNSKER