9 ting du kan ønske dig til jul

Er jeg syg, eller hvad er der galt?

img_9860Jeg hedder Kathrine, er 21 år og har gennemgået så meget hårdt i mine 21 år, så mange ting som slet ikke er blevet delt med jer her på bloggen, og det heller ikke sikkert i får det at vide, for det kan sgu egentligt være ligegyldigt, eller måske ikke helt. Men lige nu er det, i hvert fald noget af det. I kender godt alle sammen til det tyveri jeg havde for længe siden, hvor jeg var alene hjemme, hvis ikke kan i læse det HER. Det var meget svært for mig at komme igennem den tid, og det har da også taget år før jeg kunne være alene, alene med mig selv. Manden ødelagde mit liv, i hvert fald for en lang stund, men heldigvis er han nærmest ikke en del af min hverdag eller liv mere, heldigvis – dog er det nok en af tingene til jeg måske er syg, ikke alvorligt. Jeg døjer meget fortiden med at mit ansigt bluser op med røde prikker, urenheder og får også forkølelsessår, det er når alting går helt galt for mig, men kan ikke selv finde ud af om det fordi min krop prøver at fortælle mig noget, noget jeg burde lytte gevaldigt til, men hvordan kan jeg det, når jeg ikke ved hvad det er?!
Lige fortiden står jeg overfor om jeg skal kontakte min læge, og få en ordenligt god snak med lægen omkring hvad det måske kunne være, men det er virkelig svært for mig, at skulle åbne mig op omkring det, for synes sgu det er lidt pinligt.. Pinligt at man skal gå ned til sin læge, og bare ”snakke” når der måske sidder patienter derude som har mere behov for at komme til lægen end jeg har.

Men som sagt så føler jeg mig syg, min krop er syg, måske en form for stress, border-line eller måske noget helt tredje, og oveni det har jeg også spændings hovedpine som jeg lige nu går til fysiolog med, og har faktisk en aftale i dag, spændende – jeps! Hvorfor jeg tror der er noget galt, det er fordi jeg hele tiden er træt, men der er også tidspunkter på dagen hvor jeg har sindsyg meget energi, men det løber hurtigt af igen, underligt nok. Jeg er meget deprimeret, sur og har rigtig mange humørsvingninger af og til – det kan være over en sølle ting, som P ikke har ryddet op efter sig selv, men det jo dobbeltmoralsk, for det gør jeg hellere ikke selv. min menstruation er hellere ikke helt normal, har den dog aldrig været, fordi jeg ikke er på p-piller. Jeg har også rigtig svært ved at tage mig sammen til at rydde op, lave huslige pligter, tage i skole, lave mad, handle og stå op om morgen der er faktisk rigtig mange ting som spiller ind i mit liv fortiden, og det går også ud over dem jeg holder af, mest Patrick som står og lutter øre til mine sure opstød, og det gør mig så ked af det, at jeg ikke kan være hende den ”glade” Kathrine mere, for det er jeg altså ikke. Er glad af og til, men mest må jeg dog indrømme at mit liv ikke er det bedste og mine smil er nok mere blevet til suk og tåre – for det er meget som går galt for mig, og går ind og påvirker min hver dag. Men det skal blive bedre nu, håber jeg. Det blev et langt og følelsesmæssigt indlæg, og tager gerne imod råd fra jer søde læsere med kyshånd. 

2

  • Afsted til lægen med dig søde Kathrine! Forfanden hvor kan det være svært, jeg har haft samme tanker som dig. Men det kan være du har for meget oppe i hovedet, og til sidst kommer man til at køre det helt op! Jeg er sikker på at lægen vil hjælpe dig, og du spilder bestemt ikke tiden hos lægen. 🙂 Vi kan alle have de dårlige dage, mig selv inklusiv, og det går sjovt nok altid ud over ens kærester 😉 Men jeg håber du får det bedre snart!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

    Hej søde.
    Det lyder ikke rart. Det kan godt være fortiden der banker på – min egen erfaring er at fortiden skal bearbejdes rigtig rigtig grundigt før at den ikke påvirker én mere. Jeg har også noget af en historie. Jeg har fået hjælp af alternativ behandling og det har virkeligt rykket noget. Jeg tror at healing eller hypnose vil være godt for dig – ellers kranio sakral terapi eller Body SDS. Håber det er okay jeg kommer med de her råd, ønsker dig det bedste. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting du kan ønske dig til jul