EF 50mm f/1.8 stm

Et liv med spændinger

giphyDette emne er ikke noget jeg rigtig har skrevet om før på bloggen, og det hellere ikke fordi der er særlig meget i det, men da bloggen er min dagbog og en form for hver dag for mig, så bliver der delt både optur og nedture herinde og det er også noget i læsere sætter pris på, for min blog er et sted med masser af personlighed og hverdags problemer.

Det har ikke altid været sjovt at leve i min krop, selvom der ikke rigtig har været sket noget med mig, har aldrig brækket noget, eller forstuvet noget, eller jo en enkel lille tå har måske været forstuvet men så heller ikke noget der er værre end det. Men jeg har alligevel fejlet noget, måske ikke noget der kan ses fra andre, men noget jeg selv mærker til hver dag, eller i perioder af gangen. Jeg døjer nemlig med spændings hovedpine, og det er sgu ikke noget som sådan, men forhelvede hvor brokker jeg mig tit over at jeg altid skal have ondt fra skulderblandet og op i selve hovedet – det er altså hver dag! Har også døjet med migræne, men det var kun i en lille periode og engang imellem kan det godt ske, at spændingen går over i migræne og slår mig ud.

Når jeg har spændings hovedpine går det ud over min hver dag, skolegang og dem der er i nærheden af mig, for jeg kan virkelig blive irriteret på mig selv, at jeg altid skal fejle noget, noget der ikke bare kan gå væk. Jeg tager smertestillende til at få hovedpinen væk engang imellem, men har simpelthen taget så meget, at det desværre ikke virker særlig meget mere på mig, så hovedpinen bliver bare ved og ved. Jeg kan få spændings hovedpine af ALT, det kan være en matematik opgave i skolen jeg ikke kan finde ud af, til en shoppingtur i byen med alt for mange mennesker og juleras – der skal i det hele taget ikke særlig meget til, så ligger jeg på langs med en slem hovedpine, og vil helst bare ligge under dynen og sove det væk, men det går altså bare ikke væk /: Det er fint nok at have hovedpine engang imellem, men når det begynder at følge en hver dag i en længere periode og man slet ikke kan blive fri for det, så er det nok på tide at gøre et eller andet ved det og det er det jeg gør NU. I dag skal jeg nemlig til fysikterpout i Hjørring, for at se om de kan hjælpe mig med min ulidelig hovedpine, ellers ved jeg overhovedet ikke hvad der kan hjælpe mig, med at blive ”rask” fra en hver dag med spændinger i skulder, nakke og hoved.. Kender i noget tips? Andre end mig der lider af det – hvad gjorde i? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EF 50mm f/1.8 stm