Blog by Kathrine's advents kalender 2016

JUST BE YOU

img_0103img_0108img_0100img_0084img_0104I LOVE MY TYPE er et super fint typografisk univers med plakater, der inspirerer dig selv til at gøre en forskel og få det meste ud af livet. du kan finde alt fra positivitet og bekræftende budskaber som passer perfekt til det liv du lever og den udvikling. Det er også plakater du kan give til nogen der betyder noget for DIG, de er specielle og fyldt med kærlighed. I LOVE MY TYPE laver også helt unikke special designede plakater, fx med dine yndlings citater, personlige hilsner, navne og minder. De ville være perfekt til det kommende bryllup hos veninden, måske et citat du og din kæreste har sammen, eller få lavet en speciel plakat til den nyfødte dreng eller pige.

Siden er startet af art Director Kathrine Højriis, der med webshoppen har realiseret en drøm om at kombinere sin passion for typografisk design med sine interesser for boligindretning og personlig udvikling.

img_0102img_0074img_0077img_0080Jeg har modtaget denne smukke plakat, som sætter tankerne igang med alle de gode citats omkring sig selv. Det er en rigtig god plakat, og den skal også op og hænge lige så snart, der er plads til den i min lille lejlighed, der skal alt altså planlægges før det bliver hængt op, for der skal være plads til det hele. Men det er nok en af de plakater jeg bliver aller gladest for, på længere sigt. Jeg skal helt sikkert handle flere design plakater hjem fra I LOVE MY TYPE – den perfekte side, med perfekte plakater, er stor FAN! Hvad synes i? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog by Kathrine's advents kalender 2016