1. advents konkurrence

KAMERA AFHÆNGIG

img_9884Der er 10 minutter til Black friday, og jeg sidder allerede klar for at kigge tilbud på nettet selvom klokken er halv sent, og jeg er lidt små syg og træt – så skal nettes altså lige tjekkes inden sengen kalder. Nu til det indlægget her skal handle om, nemlig det at være afhængig af et kamera som ovenikøbet skal være godt. Jeg læser faktisk tit ved bloggere, at hvis de skal læse en anden blog kommer det an’ på billederne og udseendet på bloggen, og kan huske da jeg lige var ny op startede bloggere, der havde jeg et skod sony kamera, som ikke kunne tage nogen form for gode billeder, ærgerligt men sandt (man skal vel starte et sted). Jeg fandt hurtigt ud af hvad folk faktisk gerne ville se på ens blog, og det var altså billeder i fandens god kvalitet og billeder der var taget med de smarte spejlreflekskamera, nu er der også lavet små kamera som er kanon til at tage billeder – men jeg måtte jo ud og smide min opsparing og fødselsdags penge efter sådan en dyr sag.

Det første kamera jeg købte var Canon 100d med det objektiv som fulgte med, og var egentligt ret glad for det, og synes det tog kanon gode og velfungerende billeder til både bloggen og mig selv, men selvfølgelig var det ikke nok, med sådan et kamera, og havde kameraret sådan en flip ting.. Svaret er rungende NEJ. Derfor skulle jeg da have et nyt, et år eller noget efter og det fik jeg altså også, det blev så Canon 600d, og det har jeg stadig den dag i dag – utrolig glad for jeg tog valget, og det tager virkelig fantastiske billeder, selvom jeg ikke er en haj til at bruge det, så går det nu godt nok. Jeg er jo blevet en af dem der, som er afhængig af at tage billeder af alt, også selvom halvdelen af det ikke bliver delt nogen steder, fordi jeg får taget så meget, at det er SÅ svært at vælge, hvad der skal deles med jer, haha. Min kæreste kan også blive irriteret, kan nemlig stå og tage billeder af de samme flødeboller i flere minutter – heldigvis reddet batteriet ham sidst, for der lavede jeg et ordenligt fotoshoot med de lækre spangsberg flødeboller, mh! nå, men jeg må erkende at jeg ikke kan leve uden et kamera, og slet ikke når jeg skal gøre bloggen god til jer læsere og følgere. Håber i kan lide og følge med i min hver dag. Måske i har nogen indlæg i tankerne?

 I kan stadig deltage i min 1. advents konkurrence HER.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advents konkurrence