BLACK FRIDAY TILBUD

RUL DIG TIL SMUKKERE HUD

Er jeg den eneste som synes de nye dermaroller, som har været på markedet i et stykke tid er yderst spændende?! Jeg fik 2 stk ind af døren i sidste uge, og var/er meget spændt på at se om det giver resultater på min hud, som virkelig er ramt af røde prikker, urenheder og en gang imellem er der virkelig mange mange linjer som virkelig irritere mig omkring min mund, de vil bare ikke gå væk – så håber min dermarolle kan virke på det. Jeg har nu brugt den 2 gange og hvis jeg skal være ærlig kan jeg godt mærke huden bliver bedre, eller mere blød hvis man kan sige det sådan, men måske det mig som gør det forkert, for hæver ikke op, får ikke sårskorper, men bliver dog meget rød, uden at bløde. Nu skal det ikke forskrække jer og afholde jer fra at prøve disse fantastiske roller!

Dermarollerbehandlinger er nogle af de nye alternativer til laserbehandlinger, kosmetisk indgreb samt dybe kemiske peelinger. Dermaroller er en nem, effektiv og innovativ måde at genopbygge huden på. Dermaroller er en lille rulle dækket med nåle, som man ruller hen over huden for at forårsage en lokal irritation i hudens struktur. Dermaroller laver tusindvis af mikroskopiske huller i hudens overflade. I løbet af 5 minutter kan man skabe 500.000 mikro kanaler. De små mikro kanaler som dermaroller laver, opfattes af huden som små skader. Huden går selvfølgelig straks i gang med at reparere på skaderne. Denne proces stimulerer produktionen af kollagen og elastik. Kollagen og elastik giver huden styrke og elasticitet og dine ar, rynker samt strækmærker bliver mindre synlige.
img_0311img_0315img_0322

DERMAROLLER ANBEFALES:

 • Acne ar
 • Manglende Elasticitet
 • Hudforyngelse
 • Strækmærker
 • Hårtab
 • Pigmentforandriger

Husk: Dermaroller + hudplejeprodukter, som behandler det ovennævnte problem. Det optimerer dit udbytte af behandlingen, idet de mikro huller dermarolleren laver forbedrer optagelsen af dine hudprodukter med 100%. Jeg kan selv allerede mærke hvordan huden har optaget serummen jeg allerede har smurt i ansigtet.

DERMAROLLER FRARÅDES:

 • Aktiv acne
 • Aktiv bakteriel eller viral infektion i behandlingsområdet
 • Keloiddannelse (tendens til fortykket ardannelse)
 • Lysfølsomme lidelser
 • Graviditet og amning
 • Diabetes (sukkersyge)

img_0326img_0333img_0339 Der er mange slags dermaroller, med forskellige slags nåle, og det giver altså forskellige resultater på huden og der er også regler for hvor meget man må bruge hver af rollerne, så det er med at læse tingene godt igennem inden brug af sådan en rolle. Men reglerne er gangske simple: Dermaroller 0,20 mm – 0,30 mm: Kan anvendes dagligt, bedst om aftenen eller blot 2 x 3 om ugen, Dermaroller 0,50 mm: Må ikke anvendes dagligt, men blot 2-3 x om ugen 2-3 min, Dermaroller 0,75 mm – 1,50 mm: Kan anvendes hver 6. uge i 10-15 min.. 

Første gang jeg gik igang med min rolle med 0,3 var jeg meget forvirret og derfor valgte jeg at gå ind på internettet for at se masser videoer med hvordan man skulle gøre det bedst. Jeg fandt ud af at når man bruger sin dermanrolle skal man først gøre det lodret/vandret/diagonalt  og systematisk, når man har gjort det på et område i ansigtet, så smøre man serum på, og bagefter går man det indtil alle områder er taget. Det er overhovedet ikke smertefrit, og det gør ondt. Jeg gik selv tåre i øjnene, men det føltes behageligt bagefter, og kan godt lide at bruge den.
img_0348img_0359Som i kan se på billedet, så er det bitte små nåle vi selv kører ind i huden på os, og dermarollen må absolut ikke bruges med andre, end sig selv og det handler virkelig om hygiejnen når man går igang med den, for dermarollen skal være ren og det samme skal ansigtet den skal køres i, og når man er færdig skal den gøres ren og sprays fra bakterier. Det er ikke lige til, og det tager sin tid – men den er fantastisk og hvis jeg kan rulle min til en smuk og sundere hud, gør jeg det gerne selvom der er smerte i at bruge den. I kan finde forskellige dermaroller og serum lige HER.  I kan også få en masse vejledning og se en video med hvordan det skal gøres ordenligt, i finder det hele HER. Desværre er den jeg bruger udsolgt med serium på dermaday udsolgt, men det kommer tilbage snarest. Hold skarpt øje med bloggen, der kommer snart en konkurrence med overstående. Har i prøvet dermarolle før? Vil i gerne prøve den? Kendte i til rollen?

 Produkterne er tilsendt som gave
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY TILBUD