Mit livs lækreste chokolade

HELD I KÆRLIGHED OG ET MØDE MED CLEAN

img_0511img_0512img_0513img_0514img_0515img_0519img_0542Jeg plejer virkelig altid at være skide uheldig, og det er jeg også lige nu har vundet mig en dejlig forkølelse, og der er nærmest snot ud over det hele, og det er simpelthen så svært at styre, øv! Godt det er inden juleaften, for der skal jeg være frisk og fresh. Men i år har jeg åbenbart også held i andet end kærlighed, for jeg har vundet, mig som aldrig plejer at vinde noget som helst, og er skide uheldig, snottet og går rundt med hovedpine konstant har vundet Clean dufte og de alle sammen dufter helt fantastisk, og jeg fik dem gratis. Er simpelthen SÅ glad, det er jo ikke ligefrem billige parfumer og på SU, må man nøjes med det billige tit. Så jeg blev sgu ærligtalt pisse glad da jeg fik at vide, at de var mine og at heldet var med mig.

Indtil videre har jeg kun brugt Clean Air til julefrokosten igår, og den er altså bare total god, en frisk, let og eksklusiv duft. Elsker de er så originale hvis man kan kalde duftene det?! Havde i forvejen allerede en Warm cotton – men man kan altid bruge ekstra og især når man er kæmpe fan at Clean og de lækre dufte, de har lavet. Jeg er en meget glad pige, som for første gang i flere år har vundet noget, eller har faktisk også vundet andre sager, det kommer på bloggis snart, så hold øje. Hvilken duft fra Clean er din yndlings? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs lækreste chokolade