HVORDAN OG HVOR HOLDER JEG JUL I ÅR?!

Når mor er syg.. | Hun vandt kampen

1466013_10204483789748127_6141306256310919706_o Min mor er ikke syg, som i kræft og alt det farlige som man kan gå hen og dø af, heldigvis. Men hun fejler meget andet, og det har hun gjort i rigtig mange år, og hun kæmper faktisk hver dag med at få det hele til at fungere og have det godt med sig selv, og alligevel også gå ud og more sig, og have det sjovt sammen med andre, det bare ikke altid min mor kan holde til det, fordi hun fejler en masse, render til lægen og får piller for det ene og også for noget andet, hun har måske været oppe på over 15 piller om dagen, og det er altså mange hvis man spørger mig, det skrammer mig lidt at skulle se hende tage dem hver dag, da jeg boede hjemme, men jeg kan altså ikke sætte mig ind i hendes sted, for jeg har ikke den samme smerte som hun går med fra morgen til aften og endda også i nattens timer.
11295678_10205932063234059_5325281899316417097_nNå, i vil sikkert gerne vide hvad det er min mor fejler og har gjort længe. Først havde hun et arbejde hvor hun syede ting til mennesker, og der skulle hendes ryg vride sig til hver side hele tiden, for det gør man når der skal syes, og det endte altså ud i min mor fik diskopolapsser i ryggen, og vist også i nakken. Det påvirker alt i hendes hver dag, men hun har også pyrosis gigt i hele kroppen, og det gør rigtig ondt, og hun har meget pyrosis også, som er store mærker på hele kroppen, som hun har haft hele hendes liv nærmest, og kan simpelthen ikke huske om der er mere, men det er nok til hendes hver dag vælter og hun ikke kan lave så meget sammen med mig mere, som vi kunne i de gode gamle dage, det savner jeg – men man må acceptere at hun bare ikke kan holde til det.

Hendes diskopolapsser går ind og gør sådan at hun engang imellem bare vælter over sine egne ben, heldigvis sker det ikke så tit mere, men det er sket og det er sket utallige af gange, har dog ikke set så mange af gangene, for man bliver sgu forskrækket når ens mor pludselig ligger det, og slår sig. Det har også gjort at hun har gået sygemeldt i langtid, og det samme har pyrosis gigten også gjort, og smerterne hun har er der hver evig eneste dag, og de bliver kun værre, og værre. Desværre, kan der ikke rigtig gøres noget ved alt det min mor går og kæmper med i hverdagen, men der er dog blevet gjort noget efter langtids kæmpen, og med masser af tåre, sved og skænderier, fordi min mor har været negativ – men det er altså slut nu, min mor har i flere år kæmpet med kommunerne, og sig selv samtidig, om at få førtidspension fordi hun altså ikke kunne arbejde mere end 4 timer og i dagens Danmark er det ikke let at få et arbejde i 4 timer, for det gider folk ikke ansatte.
14445088_10209792719508053_8088949869618110743_oMen i dag blev det hele afsluttet og min mor som har kæmpet i så mange år, har i dag vundet sin sag og i Marts 2017 går min mor på førtidspension, ved det er noget som har lettet min mors hjerte fuldstændig, og mit. For lægerne i min mors by Pandrup har også givet hende en modbydelig oplevelse, for de viste åbenbart ikke hvad hun fejlede lige pludselig, fordi de ikke har fået skrevet det ordenligt ind, det er forfærdeligt. Men heldigvis er det hele slut, og glæder mig til at få en glad og lettet mor, som kan leve sit liv uden at skulle tænke på kommuner, og alt det som skal gøres. Hun vandt, og det var fandme vigtigt, nu vil jeg bare ønske hendes smerte kunne skrues en smule ned, og at hun ikke havde ondt hverdag – men det har hun desværre. Døjer i med noget? Eller kender i nogen som gør? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN OG HVOR HOLDER JEG JUL I ÅR?!