VIND EN VALGFRI LAMPE TIL EN VÆRDI PÅ OVER 1500 KR

Bolig ønsker for det nye år..

2017
Nu er vi snart en måned inde i 2017, og derfor har jeg fundet nogle bolig sager som står højest på min ønskeliste. Har ikke haft råd til det i 2016, så håber på bedre tider her i 17, for alt på collagen her står MEGET højt oppe på min ønskeliste. Især block tablet og plakaten står aller højest, og der skal da også spares op til dem, men det tager utrolig langtid på SU, for jeg får ikke det vildeste og det ved jer på SU nok godt. Det er heller ikke spor let at finde et arbejde imens jeg også går i skole, for det hele skal passe sammen, og det kan være noget af et puslespil. Jeg håber på at nogle af ønskerne kan blive opfyldt i år. Hvad er jeres højeste ønske? 

1

  • Det er virkelig også nogle gode ting du ønsker dig! Hvis jeg bare havde plads haha. Jeg ønsker mig nogle plakater (som du ved), ellers nogle lidt mere nørdede ting til min computer. 😉
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN VALGFRI LAMPE TIL EN VÆRDI PÅ OVER 1500 KR