Mine nytårsforsæt for 2017

icaniwill

Træning
Vi er gået ind i 2017, og vi alle har sat os mål og satser på at få ud rettet store ting i løbet af de 12 måneder som vi har på et år, har dog ikke sat mine mål for højt, for i 2017 har jeg oplevet både godt men også ondt. Jeg trænede meget, trænede faktisk hver uge og flere gange i løbet af ugens 7 dage, men min motivation  er dalet gevaldigt, og har ikke fået trænet en dyt, sidste år.. Det er ærgerligt, for havde virkelig håbet at jeg kunne se fremskridt, nu er det nærmere den anden vej skridtene går.. Har fået en ekstra delle på maven, NEJ jeg er ikke tyk, men jeg har taget på, og det er noget jeg selv har vurderet. Men hvorfor mistede jeg min motivation? cykler forbi træning centeret HVER dag, og alligevel kunne jeg ikke få min røv derind, og det er virkelig bare øv! Men inderst inde ved jeg godt hvorfor, mit år i 2016 har ikke været det heldigste og fandme hellere ikke det bedste jeg har oplevet, men noget som overdøver det hele, er min forbandet hovedpine, som virkelig kan ødelægge en masse.

i can and i will.. jeps! Jeg vil igang med min træning igen, og der sker simpelthen snart, vi er en uge inde i 2017 og jeg har ikke fået trænet endnu, men det er KUN en uge, på tirsdag begynder jeg på en ny skole, stadig det samme og en 10 klasse, og har heldigvis tidligere fri hver dag, så håber virkelig jeg kan få sparket mig selv igang igen, og se resultater når jeg går ud af 2017, men skal lige have min kæreste, til at være med på den sunde bølge, for vi skal jo støtte hinanden i vores valg, hihi. Trænings tøjet i ser på collagen er alt sammen noget jeg ønsker mig gevaldigt meget, og det vil sikkert også få mig igang, men pengene, de er simpelthen ikke de største og de hænger ikke på træerne, desværre ;-). Hvad synes i om tøjet? er helt vild med de grå tights!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsforsæt for 2017