i would like to wear #9

Jeg fik angst..

16298461_10211084497241689_4700125684227751610_nI ved godt næsten alle sammen at jeg for mange år tilbage fik hjemmerøveri, eller hvad dælen man nu kalder det, når man er alene og der står en vildt fremmed mand overfor en, det er en ubeskrivelig følelse og kan ærligtalt ikke huske hor mange følelser der gennemgik i min krop, det var nok dem alle sammen, men desværre blev hans besøg til angst. Det ikke fordi jeg har meget angst, men inden i mig selv kan jeg mærke den, det er især omkring aftens tid den kommer, og især når jeg er alene hjemme, min kæreste er meget ude at sejle engang imellem da han er elektriker på skibe, og når han er færdig vil han også gerne arbejde på et skib, og så skal jeg undvære ham meget i min hverdag. Det var et side spor i det her ;).

Jeg har fået angst, men hvorfor en angst kan jeg altså ikke lige fortælle jer, for det handler åbenbart kun om mørke, aften og lydene jeg kan høre over det hele, især om aften der kan jeg finde på at skrue helt ned for fjernsynet og lytte til ALLE lydene der befinder sig omkring mig, det kan være en fugl der kan forskrække mig, til blade der rasler. Det er forfærdeligt at jeg hele tiden er ops på hvad der sker omkring mig, er skide bange og det var især slemt da det hele lige var stået på, ingenting kunne jeg – men synes lige fortiden, at mit angst er kommet en smule tilbage, og især når mørket falder på udenfor, så er jeg faktisk skide bange, og lytter til alverdens lyde.

kan da fortælle jer en lille historie fra i sidste uge, hvor min kæreste var ude at rejse, det er han stadig. Det var en mørk og stormfuld aften, nej spøg til side, haha! Det var en mørk aften, havde lige lavet aftensmad, og skulle ud på med skraldeposen, men det turde jeg ikke rigtig lige der, så jeg stillede den ude foran min dør, og en times tid efter, sidder jeg under min dyne, ser fjernsyn og pludselig køre jeg et ordenligt BANG udenfor min dør, og så begynder min hjerne at arbejde på højtryk. Hvad var det? Hvad skete der? Er der indbrud? Har nogen stjålet min cykel? Skal jeg skrue fjernsynet ned? SKAL JEG SIDDE STILLE? eller skal jeg gå ud og tjekke? Hvad skal jeg! Der er pludselig mange tanker i mit hoved, og de går ikke bare væk, jo hvis jeg selvfølgelig tør gå ud og kigge hvad der var sket? Men er sgu lidt af en bangebuks.. Så ringede til min mor, og fortalte det, og hun snakkede med mig imens jeg låste døren og åbnede den ligeså stille. Det var min cykel som var væltet, men hvordan?! Min mor siger det kan være et dyr, som måske er blevet forskrækket og løbet direkte ind i den, så skyndte mig ud med skraldet, og ind igen – med LÅST dør! Det er altså lidt fjollet, at så lidt kan gøre ens angst meget værre og større. Men det har været helt galt efter disse 2 uger, og det er bare kommet pludseligt, og når det står på er det ikke sjovt, ligger også om aften og ikke kan sove, fordi jeg lytter på de grimme lyde som er udenfor, det er bare ikke sjovt og håber det bare lige er noget der skal overståes og jeg igen kan sove med det samme, end at ligge oppe det halve af natten, og tænke grimme tanker omkring hvad der kunne være udenfor min dør, det er så grimme tanker jeg tænker. Det er også bare super ubehageligt.. Jeg vil så gerne slippe min angst, og komme væk fra det – men det er SÅ svært! Lever nogen af jer med angst? 

2

 • Det er sejt at du står frem og fortæller om det.Og sikke en ubehagelig oplevelse!

  Jeg har haft det i en meget lav grad, men jeg fik heldigvis arbejdet med det ved en psykolog inden det blev forværret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Godt du fik taget hånd om det, inden det blev værre! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i would like to wear #9