icaniwill

VIND EN VALGFRI LAMPE TIL EN VÆRDI PÅ OVER 1500 KR

16002970_10210891518217334_2577298236005130464_nJeg er helt oppe at køre sammen med en fra instagram verden, for vi har nemlig fået lov til at udlove en vild præmie til JER, i kan vinde en lampe op til en værdi på 2000 kr, hvis jeg husker rigtigt og der er alle mulige flotte slags derinde, i masse farver, gulv lamper, køkkenlamper, til gangen og meget mere! Jeg er vild med det og derfor tipper jeg også jer herinde, for i skal ikke snydes. I kan finde konkurrencen på min side @trinskii på instagram eller HER – der står hvordan i deltager. Vi er så vilde med det, og det tror jeg også i er. Jeg er vild med alle lamperne på billedet, hvilken kan i lide, skynd jer at deltage, i har indtil på mandag! :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

icaniwill