Jeg fik angst..

i would like to wear #10..

i would like to wear 10..
Se lige dette lækre sæt både trøje, støvler, bukserne og den flotteste jakke er fundet hos Only og er vild med det hele, så det vil jeg have i mit næste køb, dog er ingen af dele i mine størrelser, så det bliver nok umuligt at få drømmen opfyldt lige nu, og min penge pung er også ret tom, gid man havde flere. Men mangler simpelthen nogen pæne trøjer til festligt brug, da dem jeg har enten er træls, gået i stykker ellers er de bare ikke lige ”mig”. Det kender i vel godt?! Hvis i gerne vil se alle sagerne kan i klikke ind på billedet, så kan i finde dem alle hos Only og pungen et sted fra. Men det vil da passe perfekt til denne sne tossede torsdag, tror i ikke?! Jeg er ret så sikkert på det, nu hvor foråret ikke var på vej alligevel, øv. God torsdag! Hvad synes i om outfittet? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik angst..