The perfect Valentin's date

Kähler valgte MIT billede!

img_2336Dette indlæg skulle være udgivet i fredags, men der havde jeg ikke lige tiden til at få det gjort, så nu måtte jeg heller krybe til tasterne og lave et nyt indlæg til alle mine yndlings følgere både fra bloggen og dem som følger med inde fra Instagram også. Lige i tiden er jeg utrolig stolt af mig selv, ved godt det ikke er verdens største at blive udvalgt af kähler til at komme med i deres nyhedsbrev, for mig er det virkelig stort og er faktisk en smule stolt af mig selv, og mit yderst flotte hjem på KUN 30 kvm. capture-20170227-172714De tog selv kontakten til mig og spurgte om de måtte bruge mit billede og jeg skulle skrive lidt omkring vasen og hvad jeg brugte den til, og som i kan læse så bruger jeg den til store, smukke buketter og den buket som i ser på billedet er fra @Flowr.dk det i hvert fald navnet på deres Instagram. Jeg samler lige fortiden på ALT fra Hammershøi serien, fordi det er så smukt, stilet og så er jeg vild med det lidt enkle og lyse. Hvad samler i på og har i set brevet fra Kähler? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect Valentin's date