i would like to wear #10..

The perfect Valentin’s date

img_0001himg_2371img_2372Min kæreste er slet slet ikke den romantiske type, og derfor er overskriften nok også lidt atypisk. I år har jeg faktisk gået og vist ham blomster, chokolade og store buketter med roser, og andre ting. Men i år tror jeg ikke han har fået bestilt noget alligevel, så det blev en buket fra Spar, eller Lidl – det er jeg fuldkommen ligeglad med, det er tanken der tæller og denne tanke er jeg bestemt glad for. Det er den smukkeste buket fra min skønne kæreste, han kan godt alligevel. Om aften har jeg dog selv bestilt bord på Bones, vi havde først i tankerne at tage på Flammen, men det blev Bones i stedet for, og det var jeg glad for. Patrick fik en lækker burger, og jeg fik oksemørbrad – det er virkelig virkelig godt det kød hos Bones. Det bedste ved Bones i år var at vi både fik gratis salat, is og en lækker flødebolle, men da vi skulle til at hjem ad kunne vi takke farvel med en Matas pose i hånden og Patrick med en øl. Alt i alt var det en fantastisk aften og er super glad for, at det var i selskab med ham. Havde i en fantastisk Valentinsdag? 

1

  • Lyder skønt, Flammen er altid godt. Min dag var også lige i øjet; du kan læse om den her venterpaavin.blogspot.dk/2017/02/valentino-i-don-think-so.html?m=1 🙂

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i would like to wear #10..