update på lægebesøget | psykolog

En lækker smagsoplevelse | En rabatkode til jer

img_3228 Kan vidst ikke lyve mig fra at jeg er en slikmund, som virkelig elsker surt slik og chokolade – det er det bedste jeg ved. Nogle gange skulle man undre sig over hvorfor jeg ikke er blevet til en rund kugle der skulle trilles afsted, for jeg spiser massere af søde sager, og har lige modtaget en lækker pakke fra www.ikiosk.dk som sælger en masse lækkert fra forskellige lande, man kan få amerikansk og engelsk slik. Jeg har lige modtaget noget af det engelske og amerikanske som lige nu hitter. Glæder mig meget til at udforske mere i det, end jeg har gjort. På ikiosk.dk hjemmeside kan man få alt fra Chokolade, slik, drikkelse, bagning til chips og kager – der er et kæmpe udvalg, og der er noget for en vær’ der har en ligeså sød tand som mig. men først og fremmest vil jeg beskrive nogle af produkterne, og så vil jeg smide en rabat kode ind som i får muligheden for at bruge på deres hjemmeside.
img_3230img_3231Fanta Berry: I pakken lagde der en fanta som jeg aldrig nogensinde har set før, måske i Tyskland når jeg har været der. Det er en sodavand med blåbær smag, som skulle være rigtig god. Den indholder ikke koffein som mange andre gør, og det er jo et kæmpe plus for mig. Jeg elsker at smage på nyt, derfor glæder jeg mig meget til Patrick og jeg skal igang med at smage denne, det har vi desværre ikke nået endnu, og vi vil ikke bare åbne og smide indholdet ud fordi vi ikke har drukket den. Men hvis i har lyst til at prøve sådan en Fanta Berry så koster den 11,95 kr lige HER.

A&W Root Beer US: En af de ting som overraskede mig aller mest i kassen var nok denne Root Beer som jeg vidste frem på instagram, for vidste overhovedet ikke hvad det var, om det var en øl med procenter, eller en sodavand med øl smag, men blev dog klogere på denne. Har søgt rundt omkring på internettet om fandt til sidst ud af at det var en øl med smag af sodavand og det er virkelig imponeret, men der er altså ingen procenter i, dog er den slet ikke til at finde i både Danmark, eller tyskland men hjælpen er at hente hvis i ikke kan undværre sådan en lækker sag, så har Ikiosk altså en masse forskelligt inden for det mærke. Igen har vi ikke åbnet den endnu, da vi synes det er synd at smide det hele væk, men efter hvad jeg har kunne læse mig frem til smager det af tyggegummi, og nu glæder jeg mig bare ENDNU mere til at prøve smage sådan en lækker en. Hvis i har lyst til at købe noget hjem så kan de købes lige HER til sølle 11,95 kr.

M&M’S Peanut Butter: Er faktisk slet ikke typen der har smagt Peanut butter før men der skal da vidst være en første gang. Imens jeg skriver dette smager jeg på de lækreste M&M’s med smag af penaut butter, deres smag er lidt i det søde men også det salte – en rigtig lækker kombination af mælkechokolade og penaut butter, er fan af disse og mon Patrick får lov at få en bid, det jeg ikke så sikker på, haha.

Kinder Happy Hippo: Kinder chokolade går man aldrig galt i byen med, og har dog smagt disse Kinder Happy Hippo før, de er helt fantastisk gode og det er ikke noget man hurtigt går hen og bliver træt af, haps! Den er formet efter en flodhest hvor der både er kiks med en masse cremefyld, det smager vanvittig godt og det sådan noget man snildt kunne gå hen og blive lidt afhængig af, i burde virkelig prøve dem. De kan købes lige her til sølle 6,95 kr. Der er også en anden smag, hvis i ikke er til cacao.

Milk Duds: Det er små men lækre mundfuldestore stykker som har smag af chokolade og karamel, dog er jeg ikke særlig stor tilhænger af karamel fordi det altid sidder fast i både tænder og gane, med dårlige tænder er de ikke helt så gode for mig at spise, men de er fandme godt nok utrolig lækre og deres smag får min mund til at løbe i vand, mh. Har allerede spist 7 stykker af pakken, må hellere gemme resten til P. De kan købes her til 19,95 kr.

img_3233img_3235Reese’s Peanut butter: Fik også en pakke chokolade med peanut butter i, altså chokolade med massere af lækker peanut butter inden i, de smager sindsyg godt også selvom jeg ikke er kæmpe fan af peanut butter, så virker det bare helt perfekt sammen. Lige nu har jeg smidt de to sidste i køleskabet, for at se om de så smager endnu bedre, men det er lige til en god snack og mh, hvor er de gode. Kan købes her til 14,95 kr.

Sour Patch Watermelon: Dem har jeg glædet mig til at smage, for de er sure og det er det slik jeg elsker mest. De er formet som små vandmaloner og så er de overtrukket med surt sukker, som gør dem total lækre. Når du når ind til vingummien bliver du mødt af en lækker sødme, som lige giver det sidste. Min mund løber altid i vand både før og efter. De er altså gode, dem SKAL i prøve. De kan købes lige her til 19,95 kr.

Kinder Country: Den lækre Kinder Country giver dig den herligste smag af mælkecremefyldt chokolade med op-pustene ris. Nu kommer denne traditionelle tyske slik til verdens markedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelig søde smag direkte til os. Jeg er i himlen når jeg spiser sådan en lækker sag, for har fået dem mange gange før, og til tider man de findes her i Danmark, og så køber jeg dem også. I kan få dem her til 4,95 kr.

Mike and ike Tropisk frugt: Da jeg så posen synes jeg det lød mega underligt, men da jeg fik den åbnet og smagt på de lækre tropiske stykker som smager af forskelligt frugt, så blev jeg hurtigt fan af dem. Fordi jeg for det første elsker når slik smager af frugt, og så kan man virkelig smage dem, det gør det til en rigtig god smags oplevelse og smagen hænger ved. mh! En af dem jeg smagte var Kiwibanan, den var dæleme god. De kan købes her til 19,95. Men når i handler over nettet kan i få en gratis med, og den har jeg linket til i stedet for.

Toxic waste SOUR CANDY: Imens jeg sidder og skriver dette tog jeg en i munden og kan slet ikke koncentrere mig om at skrive dette nu, for hold kæft hvor er de fandens sure og det sidder der bare, det bliver ved i hverfald 30 sekunder, puha! De sure stykker bolcher kommer i en beholder hvor man kan tage låget af, og så ligger der i poser forskellige slags Bolcher den jeg har smagt var blåbær og var lidt lyserød/blå i det, og den var dælme sur. Så hvis i er til det rigtige sure slik, så er det her bestemt noget for dig/jer. I kan købe den her til 14,95 kr.
img_3239img_3252Puha, det har været en fantastisk smags oplevelse og jeg mangler stadig at smage på 6 ting, men det har jeg tænkt mig at gøre i selskab med min kæreste eller foran jer alle sammen på instagram, hvor man kan gå live. Jeg elsker at smage på nyt, og er dæleme blevet klogere på smagene og hvad der findes af fuldkommen lækre sager. Jeg er fan af Ikiosk.dk fordi de sender ud til os, og man kan få lige præcis det man gerne vil som de har på hjemmesiden, så kan man få en god oplevelse af det amerikanske og engelske – er kæmpe fan, kan slet ikke få min begejstring ned, og slet ikke for deres udvalg som er enormt. Hvis i har lyst til at se med på instagram hvor jeg smager på slikket, så hold øje derinde, @trinskii. Men i skal da ikke snydes for en rabatkode også som giver jer 10 procent på det næste køb. i skal bruge rabatkoden TrinskiiHvad synes i om slikket? kender i allerede til Ikiosk.dk? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

update på lægebesøget | psykolog