EN EKSKLUSIV STYLING-OPLEVELSE

KRAFTFULD FØNTØRRER I LÆKKER, EKSKLUSIV FARVE

img_2690img_2697Jeg har faktisk aldrig ejet en føntørre jeg selv har været ude at købe, det har altid været min mors brugte og dem har jeg da også været glade for. Nu skulle der altså fornyelse til og har kigget på en masse men faldt altså for HH Simonsen’s lækre design og deres fantastiske style. Har kigget alle igennem og faldte altså for deres nye Limited Edition Boss føntørre i den mint grønne farve, men var også vild med deres rosa som i kan se her. Der skulle dog ske noget nyt og forandringer fryder så denne kom med hjem i stedet for Rosa. Jeg er vild med farven, designet og den måde føntørren er bygget op på – hvis man kan sige det, den er lidt tung at holde på i længden, men undskyld mit sprog den er fandme lækker og pisse god ved mit meget elektriske og tørre hår. Har haft føntørren i en uges tid og har aldrig nogensinde haft noget så godt, som virkelig kan gøre godt for håret.

Læs også: EN EKSKLUSIV STYLING-OPLEVELSE

img_2700img_2702BOSS er ikke en heeeelt almindelig føntørrer. Med dens kraftige 2000 watts? AC motor og forskellige varme- og hastighedsindstillinger er den både praktisk og supereffektiv. Under den smukke overflade er BOSS udstyret med den nyeste Thermal ionic-teknologi, som betyder, at den producerer ironiske luftmolekyler, der mindsker krus og statisk elektricitet. Med føntørreren følger desuden et føn-næb, så man får mere kontrol over luftstrømmen, og så har den en 3 meter lang ledning som giver masser af bevægelsesfrihed. Alt i alt er det den perfekte føntørre, med utrolig mange funktioner og muligheder i et. Jeg er glad!
img_2704Boss Softstyleren passer til de fleste føntørrere og er oplagt til meget langt og kraftigt hår, det er ikke noget jeg lider af, mit hår et ret tyndt, men det virker også på mit, og det føles overhovedet ikke kruset (LÆS: kun lidt). Softstylerens unikke indvendige design betyder, at luften let kan passere ud i piggene og dermed sikre en effektiv tørring af håret fra bund til spids. Dette gør det desuden væsentligt nemmere at style langt og kraftigt hår. Jeg bruger cirka 3 minutter på at føntørre mit hår, og det er virkelig rekord tid, for med min gamle, slidte og triste føntørre gik der simpelthen de første tusinde år, haah. Føntørren kan få i utrolig mange farver; Rosa, Mint grøn, Sort og en vildt flot nude farve – jeg er kæmpe fan, og i kan købe den hos Nicehair.dk til 699 kr. I finder føntørren HER i den mat sorte! Hvad synes i om Mærket HH Simonsen? Kan i lide føntørren? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN EKSKLUSIV STYLING-OPLEVELSE