EN SMUT TUR TIL USA

MELLISA | ØKOLOGISK HUDPLEJE

img_3078melissaimg_3079me Det slår mig tit hvorfor det altid er de udlandske mærker man løber afsted med og aldrig de danske. Vi burde støtte de danske mærkere som prøver at overleve i beauty verdenen og har godt hørt om mærket Mellisa før, har dog aldrig prøvet det. Heldigvis skal det laves om på nu, da jeg har fået en dagcreme, håndcreme og Mineral serum hjem til test – det har jeg glædet mig meget til, og er rigtig glad for mærket allerede efter blot halvanden uges tid. Jeg er meget nysgerrig på mærket bl.a fordi emballagen er super fin og siger meget om selve produktet, da den udstråler af forskellige blomster arter. img_3081img_3087Jeg har rigtig svært ved at finde produkter til min hud da den er meget sensitiv og det er en rigtig stor jungle at finde rundt i, fordi der findes ufattelig mange mærker og de alle sammen gør noget vidt forskelligt, og ellers er der andre ingredienser i, pyha! Produkterne har dejlige milde dufte og fornemmelsen af dem er rigtig rare.

Dagcremen:
den er beregnet til normal og sensitiv hud. Den indholdere bl.a økologisk morgenfrue, kamille og Aloe Vera. Dagcremen virker beroligende, helende og gen-opbygger stresset hud. Den føles rigtig dejlig og blød i konsistensen, når den bliver påført. Absorbere hurtigt ind i huden, og fugter rigtig dejligt, og så kan den faktisk mærkes flere timer efter på huden, i hvert fald på min. Duften er mild og god, og det er dejligt når man tager creme på, at de ikke dufter af alverden i hvert fald på de dage, hvor jeg døjer med min migræne, så er den et hit. Men den er også hygiejnisk da den er med en smarte pumpe funktion, som gør at man ikke skal have fingerne i kagedåsen, hvis i forstår sådan en? ;-). Det er jeg ikke særlig glad for, for man kan påføre cremen en masse snavs og skidt. Så det er jeg virkelig kæmpe fan af. Forresten så er cremen også beregnet til pleje af hud med blodsprængninger og tendens til tørre røde pletter og områder. Du får 50 ml til 169 kr hos Matas.

Håndcremen:
Det er altid godt at få chancen for at teste håndcreme for bruger dem hele tiden, da jeg måske har en lille forbi for at røre ved pap, papir og aviser. Nærende, plejende og giver vedvarende fugt. indeholder bl.a mango, økologisk Aloe Vera, kakaosmør og rose. Håndcremen er rigtig god til at pleje hænder som er ekstra tørre som mangler en masse fugt. cremen giver hænderne en silkeblød fornemmelse, der også holder meget længe. Jeg synes personligt at håndcremen er for tynd i konsistensen, men det er nok en smagssag for den gør lige præcis hvad den skal, og så er det nok bare fordi jeg har vendt mig til de mere tykke. Den har også en mild og fin duft, som ikke er for tung. Den tørre hurtigt ind. Håndcremen er i en rigtig fin størrelse som lige er til at tage med i håndtasken, og så er den med pumpe funktion som jeg er stor fan af, det bliver bestemt ikke bedre. Du får 50 ml til 89 kr hos Matas.

Mineral serum:
Jeg påføre altid en god serum under min dag og nat creme, for så kan den rigtig sidde og virke, enten under min makeup, eller når jeg tager min skønhedssøvn. indholdere bl.a grøn kaviar, økologisk mandel og mineralkomplex. Det er en parfumefri serum med masser af Mineraler, der stimulerer cellernes genopbygning, og som holder huden sund og giver en masse ny energi til huden. der er også honning i som beroliger, fugter og hæmmer ældringstegn. Kæmpenatlysolie og Grøn Alge giver fylde, fugt og strammer op. Vanilje løsner spændinger, går ind og afstresser huden, forhindrer vandtab og genopretter fugtbalancen. Kombinationen af Hørfrø og sød Mandel reparerer skader, stimulerer virkningen af de øvrige ingredienser samt tilføjer fugt og blødhed til huden. Denne serum har jeg dog ikke arbejdet så meget med endnu, men den er rigtig smart for den er i en perfekt rejsestørrelse og så kan man også have den med i håndtasken hvis man skal noget, det er også med pumpe funktion, og det fungere bare bedst for mig, ellers kan der komme for meget skidt til at sidde i kanten, og det er bare et no-go! Du får 15 ml til 149 kr hos Matas. 

Alt i alt er det en gennemført oplevelse med hvert af produkterne i sær håndcremen, som jeg bruger tit. Overvejer at slæbe håndcremen med i skoletasken, så jeg altid kan give mine hænder lidt ekstra fugt ovenpå en lang skoledag, med alt for meget papir. Jeg er rigtig glad for at blive introduceret for det danske mærke Mellisa. Det er helt sikkert at de skal med ind i min daglige rutine både morgen og aften. Det er klart et mærke jeg vil prøve mere fra, og vende tilbage til. Kender du til Mellisa? Er det et mærke du kunne overveje at prøve?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUT TUR TIL USA