HVIDE STUDENTER KJOLER

9 PERFEKTE SOMMER SNEAKERS

Reklamelinks: adidas Originals white | adidas Originals haze coral/core | adidas Originals Beige | adidas Originals Haze Coral | Nike white | Asos white | New Balance Tonal Pink | New Balance Tonal Cream | New Balance white

Ville det være forkert at sige, at når årstiden skifter så betyder det også nye sneakers?! Nu er vi gået ind i sommer perioden, og har allerede købt et par hvide Nike, men kunne godt tænke mig et par lyserøde eller creme farvede. Men der er altså bare noget ved sommeren der indbyder til hvide såler og et frisk pust af sneakers. Der er mange bud på sommerlige sneakers, og er da blevet forelsket i et par eller tre i løbet af foråret og sommeren hvor der er kommet masser nye til, og et frisk pust i farverne. Jeg har altid købt sorte, men nu er jeg gået over til de lidt farvrige sko, og der er dæleme mange slags på market. Har udvalgt lidt til jer.  Dog er min favorit Nike Premium Ld Zero Trainers i den lyserøde farve, dog er det de hvide jeg har linket til. I kan finde de lyserøde HER.  Hvilke sommer sneakers drømmer i om?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDE STUDENTER KJOLER