PAKKELISTE TIL KØR-SELV FERIE

FESTIVALS STYLE

God formiddag søde læsere, i dag vil jeg vise jer et par outfits som der får mig i festivals stemning, for tøjet behøves ikke være det dyreste eller det fineste man bliver alligevel svinet til hvis der regner og er mudderet, og det er det sgu tit på sådan en festival. I år skulle jeg selv have været med min søster og hendes veninde på Nibe, men kan desværre ikke gøre alt glæde her i livet, så måtte vælge imellem ferie eller en festival, det blev altså ferien. Dog kan i se, hvis jeg måske vil have taget på til Nibe, hvis jeg havde pengene til at købe det. Men håber i kan lide dem, de er enkle og der er ikke så meget at sige der!

Det første er det lidt mere enkle med en hvid T-shirts, nogle fede lyserøde Nike sko, og et par helt almindelige shorts og ikke andet. Måske kunne man fikse det op med et par lækre solbriller og nogle smykker hvis man altså ikke vil have dem tabt i fuldhed, haha. Dette outfit kan jeg godt lide, fordi det er så enkelt og det skader ikke at komme hjem med en HVID hullede trøje, der måske har fået lidt for meget møg på sig, men til gengæld er der Nike skoene, som jeg måske vil bruge på en solrig dag. Lige nu kan i finde rabatteer til de forskellige shops på Rabble.dk. Lige nu kan i få op til 20 procent og måske mere.
festival
Her har jeg fundet to enkle kjoler som kunne passe til en varm dag på festivalen, begge er fra Nelly og kan findes på linke jeg har sat ind, de er ikke de dyreste og det er helt klart nogen jeg selv kunne finde på at i klæde mig til en varm dag på Nibe eller måske smukfest. Jeg har bare taget nogle helt almindelige neutrale gladiator sandaler da de kan holde til at gå i stykker og blive smidt væk efter 4 – 5 dage i mudder, regn og solskin. Alt er fra Nelly, og hvis i går ind på Rabble.dk, kan i finde rabatteer til en masse webshops og til Nelly. Hvad synes i om det øverste outfit og kjolerne her? 

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKELISTE TIL KØR-SELV FERIE