Jordnære sommer nuancer og 20% på alt hos Nelly

HVIDE STUDENTER KJOLER

studenter
1. | 2. | 3. | 4.

Står i stadig og mangler den helt perfekte studenter kjole eller kigger i bare på en flot hvid kjole til en sommer fest, ferien eller noget helt andet så kig med her, jeg har fundet en del neutrale, og festlige kjoler, og her ser i 4 kjoler som er helt neutrale og helt perfekt til den kommende studenter uge!

Untitled #253

1. | 2. | 3. | 4. 

Her får i 4 mere, de alle sammen er mine favoritter og er helt vild med dem. Jeg er især vild med nummer 4 hvor man kan se lidt af maven, og der er to dele, det er jeg helt pjattet med, og kan godt lide den lidt mere cremet farve.  Nogen af kjolerne er der endda 25 – 50 procent på hvis ikke mere, derfor skal i helt sikkert slå til nu. Hvad synes i om kjolerne? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordnære sommer nuancer og 20% på alt hos Nelly