5 IRRITERENDE VANER MIN KÆRESTE HAR!

Ferie forberedelse til Italien | NY ØKOLOGISK HÅRPLEJE

Hvor er det skønt at vide man har sommerferie helt indtil August og man bare kan slappe af. Om en lille uges tid får Patrick også ferie, og så skal der altså forberedes til at tage afsted, og er så småt begyndt lige så stille! Vi tager nemlig til Italien i to ugers tid, og glæder mig vanvittigt meget.
Jeg har valgt at købe en blå bikini fra H&M fordi den var billig, mangler virkelig også en ny. Eller jeg havde faktisk ingen, utrolig nok. Kun en overdel, men hvad hjælper det dog, haha?! På bikinien er der små blomster, den kan både bruges med stropper og uden. Jeg er super glad for den, selvom den sidder lidt stramt på mig, men så er jeg dæleme sikker på den ikke pludseligt falder ned under en tur i poolen. sponsoreret Jeg har fået fat i et rigtig lækkert og fint skridt tæller ur, har aldrig nogensinde ejet sådan et før og derfor er jeg super glad for at have fået et nu, især når jeg skal på ferie i Italien, hvor der sikkert bliver gået mange kilometer, så må vi se om den vil tælle alle skridt og ikke bare tæller halvdelen. Indtil videre, er jeg glad for uret, i den simple sorte farve. Uret kan også bruges under vand og det er jo virkelig en dejlig overraskelse, hvis man nu godt kan lide og svømme. Uret kan kobles til telefonen og så kan man se hvor mange skridt man hver dag får gået og det er rimelig smart. Uret skal lades op hver anden dag, og det synes jeg er ret træls, men sådan er det jo. Jeg er fan af uret og så koster det 999 kr inde på gaven.dk! I kan få det i hvidt og sort, det er simpelthen et godt ur, og det skal pakkes med til ferien, helt bestemt. I kan købe det lige HER.
I sidste uge fik jeg til sendt nogle lækre produkter fra Dennis Knudsen som jeg aldrig har set før, eller i hvert fald ikke lagt mærke til. Det var en dejlig varm gave at få ind af døren, af de søde Amaze press piger. Jeg takker, og bukker! de her produkter er virkelig et sommer must have, og er vild med dem. Har indtil videre prøvet dem to gange, men det er fordi jeg vil have dem med til Italien.

Hvis du går op i økologi og samtidig synlig effekt, så ville Dennis Knudsens shampoo være god for dig. Den indeholder en høj mængde økologisk Aloe Vera Gel, som har enestående fugtgivende, blødgørende og beroligende egenskaber. Det er en meget plejende formel med økologisk Honning Ekstrakt og beroligende Provitamin B5. Renser og plejer mildt dit hår og bagefter efterlader det dit hår vildt blødt og lækkert. Jeg er vild med det, og det er blevet min nye yndlings shampoo, den er anbefalings værdi. Hvis i vil prøve den så kan den købes i de lokale føtex og Bilka. I kan læse mere om dem HER og se prisen!

Husk lige at prøve Conditioneren også som er til dig som har fokus på økologi og ligesom i shampooen giver synlig effekt. Indeholder en høj mængde økologisk Aloe Vera Gel, som har enestående fugtgivende, blødgørende og beroligende egenskaber. den er ligeså god som shampooen, og ens hår bliver det lækreste, blødeste og smukkeste bagefter.

Serien er ny og derfor er jeg ærefuld over at få lov til at prøve og sætte fingerne i dem. Jeg vil når de er tomme købe nogle nye, for er blevet helt tosset med den blødhed håret får bagefter. Det er også vigtigt for mig, med god hårpleje når solen skal stege mit hår hver evig eneste dag i over 12 dage. ER så glad! Hvad er vigtigt for jer, at have med på ferien? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 IRRITERENDE VANER MIN KÆRESTE HAR!