LOW CARB HIGH FAT | SE FØR/EFTER BILLEDER PÅ 3 UGER

FORLÆNG DINE BLOMSTERS LEVETID

Du kan spare mange penge på blomster buketter ved at forlænge holdbarheden, og dermed få glæde af buketten længere tid med disse små tips og tricks;  Er jeg den eneste der hader når blomster kun holder sig pæn i en uges tid, og så må man igen ud og forny de grimme visne og alt for triste blomster med et par nye, som sikkert går ligeså hurtigt ud, men ned gode tips og tricks skulle de holde sig pæne i længere tid.

1. Skær enderne skråt af stilkene, inden buketten sættes i vand. Gentag det gerne hver gang vandet skal skiftes.

2. Husk og fjern de nederste blade så de ikke er i berøring med vandet, for bladene er de første som rådner!

3. Skift vand regelmæssigt, gerne hver evig eneste dag! Undstaget hvis du får noget andet af vide.

4. Blomster med urteagtige stilke såsom de smukke tulipaner, påskeliljer og andre løgplanter har det bedst i det kolde vand, mens blomster med hårde stilke som f.eks roser og syrener trives aller bedst i meget varmt vand. Hvis man får en buket skal den sættes i lunken vand, for så kan alle blomsterne trives, eller hvad de blomster der er flest af trives bedst i.
5. Noget jeg aldrig lære er at buketten skal holdes i meget god afstand fra diverse frugtskåle rundt omkring i hjemmet, da mange frugter udskiller luftarten ethylen, når de modnes, som får blomster til at ældes meget meget hurtigt.

6. Endnu et tip jeg altid glemmer er at buketten hve aften skal stilles et køligt sted, eller ude i garagen uden der er frost selvfølgelig, så ældes de meget langsommere.

7. Når buketten begynder at få blomster der hænger og rådner så fjern dem i tide ellers kan de skabe bakterieflora i vandet og det påvirker altså også holdbarheden på de smukke blomster, øv!

8. Afskårne blomster kan holde sig lidt længere, hvis man laver et lille miks af 3 tsk sukker og 2 spsk eddike og blander i blomster vandet. Sukker går nemlig ind og giver næring til stængerne. og eddiken stopper bakterierne så de ikke udvikler sig yderligere. det jo fedt!  Der er meget i at passe blomster, men hvis man ikke gider ud og købe nye hver uge, så er tippet hermed givet videre til jer derude. Jeg har ikke så meget viden om blomsterne, så må takke Flowr for alle de gode tips.  Håber i kan bruge dem, har i andre tips? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOW CARB HIGH FAT | SE FØR/EFTER BILLEDER PÅ 3 UGER