HERPES?

HAIRLUST GUMMIES DER FREMMER HÅRVÆKSTEN + DET VIRKER

I mine teenager år blev jeg klippet i etager og det synes jeg var total pænt til mit hår og mig, men inden for et år eller to er jeg gået lidt fra det, og egentligt ser det ikke særlig fix ud.  Mit hår har ikke altid været tyndt og slidt, men det er det altså blevet efter jeg har farvet det utallige gange siden jeg var 12 år måske, eller mindre. Det har altid betydet meget for mig, at gemme mit specielle røde hår væk, da det ikke er så skide pænt, men nu er min mening ændret og har fra dagens dato næsten mit naturlige hår fuldendt, og det er sgu skønt! Blev klippet for nogle år tilbage, da mine spidser var ved at knække af, så måtte have det klippet, og lige siden har det ikke vokset en dyt, synes jeg sgu selv og det irritere mig grænseløst!

Indlægget indholder reklame for Billigparfume.dk og Hairlust.com
Spar penge på 3 måneder
Men for 2 uger tilbage blev jeg introduceret for HairLust som Billigparfume.dk sælger, og inden jeg går for godt igang kan i spare procenter på 3 måneders forbrug af HairLust gummies, til kun 499 kr, og ellers koster de 747 kr. Så der er en masse at spare, hvis i altså vil springe ud i at prøve dem og selvfølgelig skal i da det!

HairLust Hair Gummies er vitaminer til dit hår. Udover de smager fantastisk og ser ud som slik, så skulle de gøre underværker for håret. Du skal slet ikke tænke på at tage et hav af vitaminer for det giver disse dig nok af! Du finder biotin, zink, folinsyre, jod, A, C, D, E og B-kompleks vitaminer, som alle hjælper til at give dig et længere og tykkere hår – og det er det vi alle sammen går og venter på, ellers bare noget tykkere og sundere hår at rende rundt med.

HairLust Hair Gummies er lavet så de både er egenet til veganer og allergikere, da de overhovedet ikke indholder laktose, gluten eller gelatine og der er en lille smule mindre Biotin i deres gummies, som også gør dem bedre egnet til gravide og ammende.  Og så er de helt optimale for os (LÆS: mig) der ikke er særlig god til at sluge piller, da disse skal tygges og det skal de grundigt. Man skal tage omkring 2 – 3 vitaminer om dagen for at opnå det bedste optimale  og maksimale effekt. Gerne i flere en 1 måned, giver det bedste!vitaminerne smager af sødt slik. Vingummierne indeholder nemlig naturligt sukker fra bær, så ikke tænk på dine kalorier, hihi!

Sundere, stærkere og mindst tykkere
Jeg er nu gået ind i min anden uge, eller snart 3 uge og det ser indtil videre bedre ud eller det synes man selv, men har taget før billede i sidste uge godt nok, men i dag spurgte jeg Patrick om han synes det var vokset, og han synes faktisk det var blevet lidt længere, men det er endnu uvist om han ser fejl eller om det er. Men indtil videre føler jeg mit hår er blevet tykkere og når jeg stryger fingerne igennem håret for at se om jeg kan hive totter med ud, så er svaret NEJ, og det er fedt for det beviser at mit hår er blevet betydeligere sundere, stærkere og ikke mindst tykkere – elsker det! Jeg ser meget frem til at teste videre, for de smager virkelig fantastisk godt og så er det en anderledes måde at modtage sine daglige vitaminer på, det kunne ikke blive nemmere eller bedre. Kan virkelig kun anbefale jer at prøve dem. Selvfølgelig reagerer alle forskelligt, og resultaterne kan varierer fra person til person, men det er jo ikke anderledes end med så mange andre ting. Nu sætter jeg hovedet højt og tror på mit hår nok skal blive bare en smule længere på denne måned, og hvis det bare er vokset lidt, så bliver der købt et lille lager hjem, så mit hår rigtig kan udfolde sig med alle de lækre vitaminer.
Vigtige vitaminer for håret
Biotin; er godt for ikke alene hårvækst men stort set alt relateret til hårets sundhed. Biotin er et af de vigtigste vitaminer for håret. Biotin hjælper dig med at vokse et langt og tykkere hår, såvel som at reducere hårtab, tørhed og spaltet spidser – det er noget vi alle lider af og derfor er dette vitamin et af de vigtige. Biotin et vandopløselig vitamin, så sørg for at få nok biotin forsyninger på et dagligt basis. Kombiner Biotin vitaminer for håret med fødevarer som svampe, avocado, æg, laks og jordnøddesmør.

Vitamin A;  A-vitamin er et andet vigtigt vitamin for hår. Dette vitamin er nødvendig for en optimal cellevækst. Dette vitamin hjælper også, ligesom E-vitamin, med at producere olier (sebum), som er rigtige gode for hovedbunden, og som hjælper den med ikke at tørre ud. Fødevarer rige på A-vitamin  er blandt andet gulerødder, meloner og mørke bladgrøntsager. Nogle symptomer på A vitaminmangel kan være hudproblemer og spaltet hår og det lider jeg af, så det er rart at vide man får gode A vitaminer igennem pillerne.

Zink; Det siges, at hvis du dækker dine vitaminer fra A til Z(ink), så står du med en komplet liste med vitaminer for hår. Zinkmangel kan svække dit immunforsvar, ligeledes spille en rolle i et glansløst og skrøbeligt hår.

B-Vitamin;  Ofte omtalt som B-vitamin kompleks. Alle de otte B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) spiller en stor rolle for at holde vores kroppe sunde. B-vitaminer påvirker vores energi, stofskifte, nerver, muskler, hår, hud og negle. Som helhed fremmer B-komplekset en sund cellevækst, som er et ufattelig vigtigt vitamin, som er godt for hår og hårvækst. For at sikre dig, at din krop ikke er i B vitaminmangel, er det vigtigt, at du dagligt forsyner din krop med B-vitamin. Denne type vitamin er vandopløselig, hvilket betyder at kroppen ikke kan gemme eller ophobet i kroppen, men bliver skyllet ud med dit urin. Nogle advarselstegn på B vitaminmangel kan være; At man får let blå mærker, følelsen af træthed og svaghed, hårtab fordi man mangler vitaminer, og at håret vokser ufattelig langsomt.

Og jeg kunne blive ved med at skrive om vitaminerne i finder i Gummiesne, men nu tror jeg det er nok for nu. Håber i blev klogere og har lyst til at kaste jer ud i at afprøve dem, i vil overhovedet ikke fortryde det, og de er måske lidt peppert i prisen, men hvis de virkelig hjælper, så er prisen slet ikke urimelig. Har du prøvet HairLust og har de virket på dig og dit hår? Tell me about it! 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERPES?