EN FREDAGS LISTE #1 - om at være bloggere

BIRTHDAY GIRL

Så blev det også min tur til at fylde år, dog kun 22 år, så kan slet ikke mærke forskel eller se om jeg er blevet ældre eller yngre – det er kun et godt tegn, kan man vel sige. Hvert år glæder jeg mig som et lille barn til at fylde år, også da jeg skulle blive 18 selvom jeg skulle betale alle mine regninger selv, det var knap så rart.  I lørdags holdt jeg fødselsdag for familien hvor den stod på ta-selv-bord med en masse forskelligt og det kommer der mere omkring i et indlæg senere.

I dag skal Patrick og jeg hjem til min mor og spise flæskesteg med hele svineriet og dertil skal jeg åbne mine gaver for ville vente til min fødselsdag med at få dem, og det samme med Patricks. I aften kommer min syge bedstefar også for at spise lidt lækkert med os, og det bliver rigtig skønt at få et besøg af ham hos mor. Det er altid rart at glæde sig til sin fødselsdag, at det ikke bar er ”endnu” en dag, med lektier, aftensmad og tidligt i seng. Jeg elsker når det er MIN dag, og at bruge den med dem jeg elsker højest er endnu bedre. Men først skal min skole dag lige overstået, og så hjem og gøre Findus klar til at komme ud og blive passet til i morgen middag, den skal til doktor dyr og få taget hans manddom,  hihi.

HURRA HURRA HURRA til mig, og alle de andre skønne mennesker der fylder år i dag. endelig er jeg 22 år, og et år tættere på at få hænge babser og masser af rynker – håber lidt de rynker venter lidt med at bombedere mit ansigt i hvert fald bare i nogle år, det ville jeg sætte pris på. Hav en god dag søde læsere <3

18

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FREDAGS LISTE #1 - om at være bloggere