DET PERFEKTE KRYDERT MED DET UPERFEKTE

HVORDAN GÅR DET KATHRINE?

Det er efterår, det kan man se igennem vinduet for der ligger et hav at blade udenfor på min terrasse, men det er så fint og smukt med de gullige farver. I dag har jeg tændt op i nogle stearinlys, blandet lidt torsdags snolder til en god torsdag, nogen gange må man godt fornøje livet lidt med noget sødt. Det er blevet koldt udenfor, og dagene bliver også mere og mere mørkt. Jeg har en tendens til at blive meget negativ om efteråret og hen over vinteren, tror det kaldes en vinter depression, og det er simpelthen fordi solen ikke skinner ligeså meget på mig, og så bare det at dagene er så grå og ikke lyse, det kan deprimere mig rigtig meget. Derfor tror jeg at der skal hæves lidt penge og så skal jeg et par gange i sol, bare lige når det hele bliver lidt træls, og når verden er mere sort/hvid end i forvejen.

Det går godt med mig, dog har jeg stadig en grim migræne, hovedpine som præer min hver dag, men nu har jeg bestilt tid ved fysikterpuret igen da min nakke inden efterårsferien sad lidt i klemme, og havde faktisk hovedpine helt op til 12 dage i træk, og så må der gøres noget ved det. Inden efterårsferien var jeg til terminsprøver, og matematik gik ikke særlig godt og ved min karakter ender op med et stort fedt 00, men i engelsk gik jeg 4, og det er en mega god karakter for mig, engelsk er heller ikke min stærke side, så hvis jeg bare ender op med 02 til eksamen til December, så bliver jeg ovenud lykkelig, kan i tro! Så her går det godt, og får rigtig hygget mig her i efterårsferien med familie hygge, kæreste hygge og mig-tid, da Patrick arbejder hver dag til klokken 15 og er hjemme lidt i 4 hele ugen. Det næste jeg kan se frem til er min 22 års fødselsdag for familien D. 28 og så min fødselsdag D. 30 – glæder mig helt vildt, er det normalt som (snart) 22 årige? jeps! Hvordan går det med jer? 

2

 • jillchristinablog.dk

  Har du prøvet en lys lampe, det har hjulpet mig rigtig meget om vinteren, plus jeg altid tager 3 uger til et varmt sted hen over nytår. Altså en uge kan selvfølgelig også gøre det i januar. Så er det ligesom man får fornyet energi.
  God bedring med nakken.
  //jillchristinablog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt billede 🙂 Efteråret er smukt, men jeg kan også godt selv mærke, hvordan mørket påvirker humøret. Det der med, at det er mørkt når jeg tager på arbejde, og mørkt, når jeg kommer hjem igen :3 det er lidt trist, men måske jeg skulle forsøge mig med lidt torsdagssnolder næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE KRYDERT MED DET UPERFEKTE