PRETTY SOFA BEDS

EN FREDAGS LISTE #4

Et godt billede af Findus

Hvordan går det?
Det er som man tager det, det går fint dog er der lidt stress på, da eksaminerne snart skal overståes og der er masser af for arbejde inden..

Hvad spiste du til morgenmad?
Jeg spiser ikke morgenmad, da jeg intet kan få ned.

Hvilket offentligt transportmiddel rejser du oftes med?
Bussen, men burde tage min cykel noget mere, den er købt til at jeg kan komme rundt, men når vejret er koldt, der regner eller blæser så er bussen bare varmest og bedst. Selvom jeg kun har 10 minutter på cykel i skole lige nu.

Hvad bruger du til at høre musik på? 
Min nye Vintage højtalere jeg har købt igennem Lemus.dk, der lige nu giver jer 30% med koden ‘Kathrine30’ og det er på højtaleren i ser her og ørebøffer. Ellers skruer jeg højt op for mit anlæg og skråler med til musikken.

Hvad er dit kælenavn?
Det må være Trunte, jeps.. Det er grimt men samtidig også skide sødt, selvom mange tænker på noget andet når der bliver råbt trunte igennem lokalet eller andre steder.

Hvad ønsker du dig?
Hvis det er som i lige nu, så ønsker jeg mig allermest en ny telefon med portræt kamera i, da jeg tager overraskende mange billeder om dagen. Men jeg nægter at købe en Iphone PLUS, da den bliver enorm til lille mig. Derfor havde jeg X’eren i tankerne, men den er simpelthen for dyr til mig som KUN er på SU.

Hvordan er dit humør fortiden?
Denne gif viser det vidst meget godt. Nogen dage er jeg energifyldt og der skal helst ske en masse, og andre dage er energien væk og jeg er hurtigere til at blive frustreret og sur. Det er meget forskelligt, men der skal ikke meget til for at mit humør svinger og ændre sig.

Er der en liste i gerne vil have på bloggen? 

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY SOFA BEDS