11. DECEMBER | HVORFOR VI ELSKER JULEN

12. DECEMBER | Stress og jag, og så besvimede jeg

.. Det har været noget af en december måned, som endnu ikke er nået til vejens ende og vi er ikke ovre juleaften, og hvor glæder jeg mig til at få endnu en god og fantastisk jul, som jeg håber bliver vild med indtil videre ser satstikkerne ikke særlig realistiske ud til det bliver sne hvidt.

I går var jeg ude til min sidste oplærings dag på sygehuset og har virkelig været stresset og tænkt en masse over at begynde til kørekort, og hvordan det hele lige skal hænge sammen og hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg er hurtig til at blive stresset da jeg døjer med stress og min krop kan simpelthen ikke følge med i alt mit tankemylder og kan ikke finde ud af at komme ned i et roligt gear, derfor er til tider svært at være mig, da jeg kan blive rigtigt sur og det stresser mig endnu mere, end hvis jeg lige satte mig ned og gav mig selv lov i 10 minutter og få sænket mit stress niveau. I går var jeg som sagt på arbejde, arbejder på sygehuset i Hjørring, hvor jeg skal have en hel afdeling selv med mad, rengøring og andet – der besvimede jeg simpelthen, heldigvis fik jeg sagt det til personen der oplære mig, og vågner op 50 sekunder efter hvor jeg ligger på gulvet, og er rimelig forskrækket over situationen, men ved med mig selv at det fordi det hele lige stresser mig og at jeg skal begynde at slappe mere af når jeg kan, andet kan ikke hjælpe! Heldigvis, var det på et sygehus som har forstand på alt det der, så var i sikre hænder og sted. Nu glæder jeg mig bare til at starte i januar hvor jeg får min første weekend, ALENE. God aften, søde følgere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. DECEMBER | HVORFOR VI ELSKER JULEN