5 TING DU KAN LAVE MED DIN KÆRESTE

7 INSTAGRAM-PROFILER, DU SKAL FØLGE #1

Hej bloggen, i dag vil jeg vise jer lidt af mine yndlings instagrammere, og da jeg ikke selv har nogle børn så følger jeg altså stadig nøje med i børnefamilierne på Instagram, og nogle af dem er endda mine yndlings profiler ? fordi der er så meget kærlighed, og lykke ved at kigge med, og det bringer altid et kæmpe smil frem på mine læber. Engang imellem vil jeg vise jer dem og give jer inspiration til at følge med hos dem.

DaniellaFlindt ? Daniella er mor til to smukke piger, og sammen med pigernes far. Ham ser man ikke meget til på hendes Instagram, det hun primært viser er hendes børn, bolig, og hende selv. Daniella har lige lukket sin anden profil ned, og startet en ny op hvor man vil komme til at se meget mere til ærlige-Daniella, og det har hun vist tydeligt allerede, og jeg elsker at følge med i det univers.
DaniellaElton ? Daniella er mor til Lucas og hun venter sig med en lillebror. Hendes univers er I børnehøjde, og tit viser hun os også rundt i hendes smukke stilrene hjem. Jeg kender Daniella privat og hun gør et skide godt stykke arbejde, og hendes billeder er altid snor lige og smukke.

Moments_by_sofahelikopter ? Jeanette er mor til hendes store dreng Lucas som godt kan lide at fyre op for musikken. Hun viser ikke særlig meget af Lucas. Primært finder du hendes pelsbolte (3 katte) i story, og hendes profil er fyldt op med billeder af hendes smukke bolig. Jeg følger Jeanette fordi jeg godt kan lide hendes ærlighed, den måde hun knokler på arbejdet og hvordan hun deler det med os. Jeg kender også Jeanette og jeg er VILD med hende, og hendes smukke univers.
Trine_kofoed ? Trine er en meget smuk kvinde med mand og 2 små drenge. Hendes profil er også i børnehøjde, og hun inviterer også os ind i hendes smukke hjem, hvor hun viser stilrene, og virkelig flotte billeder af den måde hun har pyntet hjemmet på. Hendes profil er fantastisk, og man bliver virkelig afhængelig af at følge med. Jeg elsker den!

Holmersimone ? Simone er en meget smuk mor til hendes 3 piger, som vi også til tider får at se på hendes story og profil, men hendes profil omhandler nordisk stil og interiør og hun tager de smukkeste billeder af det hele. Man føler virkelig at man er hjemme hos hende, og hun gir SÅ meget inspiration til os.
Maleneholm_ – Malene er en kvinde jeg er meget glad for at have lært at kende igennem instagram, og har haft fornøjelsen af at køre med hende til et event i Århus, og det kunne ikke være bedre. Malene er mor til Sebastian og Magnus, og lykkelig gift med Troels, hun er oprindeligt fra Grønland men bor i Danmark nu. Hendes univers er meget forskelligt og man kommer helt tæt på hende. Det er mest hendes drenge hun viser frem, hende selv og bolig. Hun gør det fantastisk!
Cs.sorensen ? Camilla er min faste samarbejdspartner på Instagram det er hende jeg primært laver alle mine samarbejder med hvis jeg ikke gør det alene. Camilla går rigtigt meget op i hendes hjem er smukt, og indbydende, og det kan man også se på hendes flotte billeder hun smider op til os herude. Man æder hendes stil råt og jeg synes den gammel/nye stil hun kører er helt fantastisk og det skaber noget specielt.

Det er nogle af de instagrammere jeg holder allermest af at følge, men der er MANGE flere. Der vil engang imellem blive lagt sådan et indlæg op og i kommer til at se mange flere søde damer, og deres cutie børn. Følg med! Fortæl mig så, hvem SKAL man følge på Instagram?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING DU KAN LAVE MED DIN KÆRESTE