NÅR MAN STÅR I UVISHED, OM DET ER STRESS!

Lidt om snot, hovedpine og æbleskiver

Godmorgen følgere, herhjemme har jeg vundet mig en slemforkælelse, en hovedpine og ingen søvn på kontoen, den er fuldstændig i minus, og derfor har jeg tvunget mig selv til at blive hjemme på denne smukke solrige onsdag, selvom jeg både skulle have fremlagt, og så var vi begyndt på noget personligt salg, jeg gerne vil have hørt introen til, men tror det var et smart træk at blive hjemme, så ingen smittes.  Der er jo så meget med at man skal holde sig inde hvis man er syg på grund af den der influenza der er i omløb, men tror nu ikke det er influenza jeg har scoret mig, HELDIGVIS..

Jeg tænkte lige tilbage på December måned hvor jeg havde serveret lidt hygge til Patrick og jeg, da vi begge er vilde med æbleskiver og så giver det bare en hyggelig stemning at spise dem, og så smager de jo vildt godt, enig? ;-). But, Patrick er altid så skeptisk når vi skal spise for når der kan blive skudt pæne billeder, så hiver jeg med det samme mit kamera frem og begynder, nogle gange ender vi med det koldt, ups.

Nå, nu vil jeg putte mig under dynen med en omgang ‘nybyggerne’ i fjernsynet og vente på min mor kommer så vi kan komme til lægen med mig, da jeg skal have en samtale omkring B12. Så det bliver rigtig spændende, men det heldigvis først klokken 15:00. Så kan lige nå at pudse næse 10000 gange mere, og nyse 90 gange, haha. Håber jeres onsdag er mere sygdom forladt end min, god dag! 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN STÅR I UVISHED, OM DET ER STRESS!