VIND DANIEL WELLINGTON URE

NÅR MAN STÅR I UVISHED, OM DET ER STRESS!

Hold da helt op hvor er mit humør styrt dykket i de sidste par dage hvis ikke uger. Jeg prøver at holde humøret oppe, smile til omverden og tage mig sammen til at gøre de daglige pligter, tage mit kørekort færdigt og finde en elevplads, render til lægen og psykolog samtidig, sørme også om jeg ikke lige har en tid hos tandlægen også til en tand der irritere og gør nas i under munden.

Jeg har lige haft det største sår på hagen i venstre side og når jeg spurgte folk om hvorfor det var der kunne de nævne et ord ”stress”, og det er faktisk et ord der begynder at irritere mig rigtig meget for lige nu ved jeg ikke hvad der er galt med mig, om det er stress, eller om jeg bare har for meget om ørene til at kan hænge sammen i en hver dag, og om det er med til at tricke mit sure humør. Jeg har så svært ved at sætte ord på mig selv, og på hvordan min krop har det, inden i og ikke mindst udenpå engang imellem. Den viser ikke rigtig tegn til stress, andet end hovedpine, træthed, og energiforladt og når ja tårene der engang imellem får frit slav ned af kinderne igen uden nogen grund.

Lige nu føler jeg mig lidt syg, ellers er det bare mit ”stress” der ikke rigtig fungere lige fortiden. Mit humør er simpelthen så surt, stresser samtidig over det mindste og kan simpelthen aldrig sætte ordenligt ord på hvorfor jeg gør det. Det er ikke noget der sker i skolen, eller når jeg er sammen med nogle i skolen eller andet, men ligeså snart jeg kommer hjem fra alt det daglige kan mit hoved bare ikke rumme mere og så er det nok der hvor alting går galt for mig. Det er så forfærdeligt at man kan have sådan nogle dage hvor humøret er lig nul og man egentligt allerhelst vil blive liggende under dynen og bare sove til næste dag, sådan en havde jeg igår.

Jeg håber virkelig min psykolog kan hjælpe mig videre og fortælle mig om der er noget inden i mig der gør at jeg bliver stresset, eller om jeg har stress – det er ikke noget jeg ved på nuværende tidspunkt, og det tager tid at finde ud af, men lige nu vil jeg allerhelst bare gerne vide det og have sat ord på..

I dag har jeg det bare træls og det kan man sagtens se på mit ansigt, især ved hagen hvor jeg har røde prikker bare i den anden side af hvad jeg havde sidst. Det gør mig sgu træt. I morgen skal jeg til lægen hvor vi skal have en snak om B12 som er ALT alt for lav hos mig, så måske jeg skal til at have sprøjter eller piller til at depoterne kan blive fyldt op, så glæder mig meget til i morgen, for at hører mere og få at vide om det er noget jeg kan få eller skal have, det kan være det er en kæmpe hjælp for mig.

Nu vil jeg snart smutte hjem og gøre mig klar til halv anden times teori, som jeg allerhelst vil være foruden lige præcis i dag, for i dag er jeg træt, rigtig træt og har det ikke særlig godt.. øv! Håber jeres tirsdag er meget bedre end min, god dag!

1

  • Jeg har selv problemer med stress, jeg har dog flere fysiske symptomer. Min psykolog sagde til mig at stress var krav>resousser det vil sige, at hvis man føler at kravene er for høje til det, som man kan stille til rådighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND DANIEL WELLINGTON URE